Спечелете миксер Bosch и 100 шприца


Краен срок - 7 март 2017

Играй и спечели миксер или шприц с Bosch, като приготвиш любимия си сладкиш! Изпечи го, снимай го с бележка "Аз пека с Bosch" и публикувай снимката в коменар под този пост. Сладкишът събрал най-много харесвания печели миксер Bosch, а останалите 100 по лайкове - по един шприц.

За периода на Играта са предвидени три поста. Първият е встъпителен и приканва публиката да приготви любимия си сладкиш. Аудиторията трябва да публикува негова снимка с придружаваща я бележка „Аз пека с Bosch” в коментар под основния пост, който ще бъде pin-нат най-отгоре на стената през целия период на играта. Ще има и два напомнителни поста. Участникът, събрал най-много лайкове на снимката си, получава миксер. Останалите 100 по гласове получават шприц.

От всички участници, спазили условията по т.3 от настоящите Общи условия, на 08.03.2017 г. ще бъдат обявени всики 101 победители („Победители“) на база получани лайкове (гласове) за снимката си, които имат право да получат една от описаните в т. ІІ. от настоящите Общи условия награди.

Един от победителите получава голямата награда – миксер Bosch, а останалите 100 получават утешителни награди - по 1 бр. шприц. Общият брой на наградите е 101 (сто и един) броя.

Един и същи Участник не може да получи повече от една награда, независимо от броя на неговите участия (заявки за участие). Списък с Победителите ще се обяви на интернет страницата на Играта www.facebook.com/BoschHomeBulgaria/. Победителите трябва да се свържат с организатора посредством лично съобщение на Facebook страницата www.facebook.com/BoschHomeBulgaria/ в срок от 3 работни дни от датата на избирането на Победителите. Наградите се получават чрез куриер до точен адрес, подаден от участниците в рамките на 7 (седем) работни дни.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара