Спечелете романтичен уикенд за двама в Midalidare Hotel & SPA


Краен срок - 14 февруари 2017

Скъпи клиенти, посвещаваме дните до 14-и февруари на влюбените, на любителите на виното и на всички празнуващи.

Приготвили сме Ви приятна изненада с онлайн играта "За Вас от сърце". Вашето участие може да Ви осигури романтичен уикенд за двама в Midalidare Hotel & SPA!

Очакват Ви...

... две незабравими нощи; романтична вечеря на свещи с бутилка вино от специалната селекция на Мидалидаре Естейт; две закуски; безплатно ползване на топъл закрит басейн, джакузи, хидромасажиращи столове, финландска сауна, билкова сауна, инфраред сауна и римска баня в СПА центъра на хотела; винен тур и обиколка на музея на виното.

Как да участвате:

Попълнете коректно нашия онлайн формуляр за участие в играта "За Вас от сърце" и може да спечелите романтичен уикенд за двама в луксозния комплекс Midalidare Hotel & SPA в с. Могилово!

Всеки участник има право да участва веднъж в играта.

Период за ползване на наградата: до 30.09.2017 г., с изключение на официалните празници.

Печелившият ще бъде изтеглен на случаен принцип в Централното управление на Kaufland от комисия от следните звена: „Реклама и Връзки с обществеността“, „Право и съответствие“ и „Ревизия“ в периода 15.02.2017 г. - 17.02.2017 г. Данните на победителя ще бъдат обработени, за да бъде информиран за наградата и да я получи. Името на печeлившия ще бъде публикувано на Интернет страницата на Kaufland до 5 работни дни след края на Играта, в рубриката Играй и спечели / Нашите печеливши. Публикуваното име на печелившия ще бъде достъпно на нашата интернет страница до 12 месеца. Можете да участвате в играта само веднъж.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара