Спечелете комплект Lisca Fashion Irina


Краен срок - 8 март 2017

Какво бихте искали да получите от половинката си за 8 март?

Разгледайте официалната страница на Lisca и споделете в настоящата тема линк с бельото, което Ви харесва най-много.

Един от всички участници ще бъде изтеглен навръх празника 8 март 2017 г. Ние ще се свържем с него/нея, за да уточним детайли за размерите и доставката на подаръка – комплект Lisca Fashion Irina на стойност 92,80 лв.

През 2015 година Lisca отпразнува своя 60-годишен юбилей, а в началото на 2017 г. бе част от света на дантелата в Париж и обра овациите с луксозно дамско бельо.
Зимата все още не е свършила, но светът на модата гледа вече към следващите сезони, а ние изследвахме предстоящите тенденции на търговското изложение в Париж.

В периода 21 – 23 януари 2017 т. Париж беше домакин на едно от най-големите търговски изложения за бельо – Salon International de la Lingerie, където словенската марка Lisca представи най-добрите си модели за сезон есен – зима 2017 година. Още с влизането си на изложението посетителите можеха да разгледат красивия щанд на Lisca, където бяха представени моделите на Lisca и Cheek by Lisca за предстоящия пролетно-летен сезон. Съблазнителните прозрачни детайли, романтичната дантела и модните цветове несъмнено ще доставят много удоволствие на клиентите, а интересът от страна на посетителите предвещава успех на изкусителната серия Queen Rose.

На изложението взеха участие 480 марки от 37 страни, които представиха тенденциите за предстоящите сезони. Дантела, дантела и още дантела в различни комбинации и цветове е водещата тема за сезона. В комбинация с мрежести тъкани и тюл за още повече женственост. В допълнение, освен на съблазнителното бельо, всяка година все повече внимание се обръща на спорта и активния начин на живот. Тази година това отново беше един от акцентите в Париж.

В богатата програма от съпътстващи събития по време на панаира са включени множество модни ревюта, по време на които посетителите и изложителите да се запознаят с предстоящите модни тенденции за сезон есен – зима при бельото и аксесоарите. По традиция Lisca взе участие на първото от тези модни ревюта и очарова посетителите. Темата на шоуто беше  „Дуализъм”, който моделите на Lisca пресъздадоха успешно, започвайки ревюто, облечени в нежно бяло, дантелено бельо и превръщайки се на финала в секси дяволчета, облечени в дръзка черна дантела от серията Lady Moon and Queen Rose series от луксозната Lisca Selection.
Lisca беше включена и в специалното модно шоу, наречено The Selection, за участие в което организаторите избират марки или модели, за които смятат че ще бъдат модните акценти за сезона. В ревюто беше включен модел на Cheek by Lisca от серията Beauty – сутиен триъгълник бралет от нежна дантела в цвят тюркоаз.

Най-важното събитие на изложението в Париж несъмнено е Trend Forum, за участие в което всяка година експерти в областта избират конкретни модели, за които се смята, че ще бъдат носителите на модните тенденции за предстоящите сезони. По традиция Lisca беше включена в престижното събитие. За участие беше селектиран моделът Queen Rose, изработен в перфектни кройки от изкусителна червена дантела и красива бродерия.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара