Спечелете продукти Lagarone за един месец


Краен срок - 21 март 2017

За участие в промоцията участникът трябва да изпълни следните условия:
1. Да се регистрира на специалният сайт;
2. Да избере своите предизвикателства за сезона;
3. За да се включи в томболата за малка награда, участникът трябва да изпълни поне 2 предизвикателства за сезона и поне 3 предизвикателства, за да участва за голяма награда, като качи снимка или прикачи линк към видео от Youtube.

Всеки участник може да качва само по една снимка или видео за всяко предизвикателство.

След качване, снимката трябва да бъде одобрена от администратор в срок от 48 часа.

Снимките и видеата се качват в публична галерия и могат да бъдат споделяни и разпространявани свободно.

Всеки участник може да участва само през един профил.

С качването на снимката/видеото в сайта на играта, участникът гарантира, че е неин/техен автор, като дава съгласието си каченaта/качените от него снимка/снимки и видео да бъдат използвана/и от Организатора за целите на промоцията по негово усмотрение.

В края на периода ще бъдат изтеглени: 1 голяма награда и 10 малки награди.

Наградите, налични за участниците в промоцията, са:
- Голяма награда: 1 /един/ броя продукти Lagarone за един месец - 10 пакета: чия, киноа, лимец, пшеничен гранулат, мюсли Super Foods, макарони с ориз и царевица, макарони с елда и ориз, соеви хапки, ленено семе, перлен ечемик
- Малки награди: 5 /пет/ броя форми за мъфини и 5 /пет/ броя стъклени буркани

В края на периода от кампанията ще бъдат изтеглени чрез жребий 11 /двадесет и един/ печеливши участници - 1 /един/, който ще спечели голямата награда, 5 /петима/, които ще спечелят малки награди - форми за мъфини и 5 /петима/, които ще спечелят малки награди - стъклен буркан.

За да се включи в томболата за малка награда, участникът трябва да изпълни поне 2 предизвикателства за сезона и поне 3 предизвикателства, за да участва за голяма награда.

Печелившите ще бъдат изтеглени на томболен принцип в офиса на Организатора в гр. София, пл. “Македония” 1.

Имената на печелившите участници, изтеглени съгласно Раздел VI, ще бъдат обявявани на сайта на промоцията – newme.lagarone.eu на 23.03.2017г. 

Всеки от обявените съгласно предходната точка печеливши участници ще бъде уведомен за спечелената награда чрез имейл на посочения от него адрес при регистрация. След като участникът се уведоми, че е спечелил наградата, той може да предостави своите данни: трите имена, точен адрес за доставка и телефон за обратна връзка в 5-дневен срок. В случай че не се съобрази с това, участникът губи правото си да получи наградата и тя се предоставя на първия резервен участник от списъка. Правилата за предоставяне на наградата се прилагат съответно, като Организаторът се свързва с първия резервен участник.

Всички спечелили потребители, които са подали коректни данни за доставка, ще получат своите награди в рамките на 30 работни дни след края на играта.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара