Спечелете вкусни млечни продукти Маклер


Краен срок - 27 ноември 2016

ИГРА "Да разпознаем всеки вкус!"

Ние от Маклер Комерс ЕООД обичаме да се грижим за здравето на нашите фенове, а това го правим чрез вкусните ни млечни продукти, които произвеждаме повече от 20 години.

Един от вас ще спечели продуктите от снимката, стига да успее правилно да свърже цифрите с буквите..

Условие: Харесайте нашата страница и отговорете в коментар под снимката като свържете правилно кашкавал "Родопско чудо" под номер 3, сиренето "Маклер" под номер 1 и сиренето дунавия "Маклер-Даная" под номер 2 с буквите, изобразяващи трите продукта без опаковки.

За тази игра е определена 1 награда, съдържащи по 1 бр. вакуумна опаковка сирене Маклер, 1 кутия сирене Маклер-Даная 0,400 гр. и 1 бр. вакуумна опаковка кашкавал Родопско чудо.

Победителят ще бъде обявен на 28 ноември 2016 (понеделник). Ще бъдат зачетени само коментари, които са с верен отговор на зададения въпрос. Името на печелившия ще бъде обявено на страницата на Маклер Комерс ЕООД. Печелившият ще бъде обявен в отделен пост и в коментар, под снимката на самата игра. Той трябва да се свърже с организаторите в съобщение към страницата „Маклер Комерс“ ЕООД до 10 дни след обявяване на неговото име на страницата на „Маклер Комерс“ ЕООД във Facebook.

Победителите ще бъдат обявени на страницата на „Маклер Комерс“ ЕООД във Facebook. Избраният победител ще получи наградата на посочения от него адрес, а името му ще бъде публикувано на фен страницата на „Маклер Комерс“ ЕООД във Facebook.

Пожелаваме Ви успех!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара