Спечелете 90 gift карти всяка на стойност 150 лв. от Bingo


Краен срок - 12 януари 2017

Право на участие има всеки потребител, който отговаря на условията на настоящия раздел и е закупил прах за пране Bingo 2 килограма или Течен перилен препарат Bingo от 1.2 литра, участващи в настоящата Промоция. Всеки участник има право на следващо участие когато е направил повторна покупка, при ограниченията, предвидени в т.7.4.

В Промоцията участват:

Прах за пране Bingo Automat, всички видове от 2 кг.

Течен перилен препарат Bingo, всички видове 1,2 л.

В периода на Промоцията всеки участник трябва да закупи някой от продуктите на Bingo по т. 6., да изпрати номера на касовата бележка, намиращ се от лявата страна на фискалния бон на кратък номер 1802, или да го регистрира на указаното място в интернет страницата http://www.bingopromo.bg, за да участва в томболата за дневна награда. За регистрация на номера на касовата бележка в интернет страницата http://www.bingopromo.bg, участникът трябва да попълни свой GSM номер и номера на касовата бележка. В случай, че участникът бъде избран за печеливш, то той е длъжен да запази опаковката на продукта и касовата бележка и  да спази условията, предвидени в т.11.2. от настоящите Правила.

Цената на един SMS на номер 1802 е 0,144 лв. с ДДС за абонати на M-tel, Telenor и 0,15 лв., с ДДС за абонати на Vivacom. Регистрацията на номера на касовата бележка за участие на http://www.bingopromo.bg е безплатна.

С един SMS и  една уеб-регистрация може да бъде регистриран само номерът на една касова бележка За една касова бележка може да бъде изпратен само един SMS или да бъде направена само една уеб-регистрация. Всяка следваща регистрация на вече регистрирана касова бележка за участие ще се счита за невалидна.

Един участник има право да спечели до три награди за периода на Промоцията. В случай че един участник спечели повече от 3 награди, той губи правото си да получи наградата, надхвърляща поставеното ограничение. Тази награда се разпределя при условията на т. 7.8 от настоящите Правила.

Участниците в Промоцията имат право да изпращат номер на касова бележка, при следните ограничения: от един GSM номер и от един и-мейл адрес, с който е направена регистрация на http://www.bingopromo.bg, могат да бъдат регистрирани максимум 20 номера на касови бележки за целия период на Промоцията.

Номерата на касови бележки за участие, изпратени преди или след края на Промоцията няма да бъдат регистрирани. Участникът ще получи информационно съобщение, че Промоцията е приключила, съответно не е започнала.

Проверката относно валидността на опаковките на продуктите и касовата бележка за участие и съответствието им с тези Правила ще бъде извършена от куриера, доставящ наградата,  при условията на т. 11.2. В случай на спор относно валидността на някои от опаковките и касовите бележки за участие, решението на  Организатора е окончателно. Организаторът не поема отговорност за:

-повредени опаковки или за опаковки с несъответстващо на общите условия съдържание;

-изгубени опаковки и/или други нередности, допуснати по вина на участника

-нечетими или повредени касови бележки или касови бележки, чийто номер за участие не съответства на спечелилия номер;

-номер на касова бележка, който не отговаря на настоящите общи условия.

Предлаганите награди по време на промоцията са Гифт Карти / Visa – Bingo, на стойност 150 лева всяка.

Веднъж на всеки 30 дни от началото  на Промоцията  ще се теглят по 30 печеливши участника в присъствие на нотариус .

Имената на печелившите ще се публикуват до 20-то число на на всеки месец на интернет – страница http://www.bingopromo.bg. Резултатите от първото теглене се публикуват на 20.11.2016г.

В срок до 5 /пет/ работни дни след  публикуване на печелившите на интернет –страница http://www.bingopromo.bg, описано в т.9, и т.10, представител на организатора ще се свързва със спечелилия на телефонния номер, предоставен от последния съгласно т.7.1. Печелившият следва да предостави  информация за адреса, на който да бъде изпратена наградата. Печелившият трябва да предостави три имена, телефонен номер и валиден домашен адрес или адрес по месторабота за получаване на наградата чрез куриер. Разходите по доставката на наградите са за сметка на Организатора.

Печелившите участници получават наградите си само след:

- представяне на  опаковката на продукта по т.6  и лична карта, установяваща тяхната самоличност, на куриера, доставящ наградата и

- представяне на куриера на касовата бележка за закупуване на Продукта участващ в промоцията.

Наградите ще бъдат изпратени на печелившите участници в срок от 15 работни дни след предоставяне на данните съгласно т. 11. 1 от настоящите правила. Посоченият срок може да не бъде спазен в случаите когато има забава по независещи от Организатора  обстоятелства.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара