Спечелете нов SMART Full HD телевизор от LG


Краен срок - 18 декември 2016

📺 Гледай любимите си филми през 2017 на нов SMART Full HD телевизор от LG! Играй със Last Minute Sun Spree и спечели това страхотно бижу!

1. Харесай страницата на Sun Spree Travel Partner.
2. Отговори на въпросите:

>>> Кой е първият филм, който ще изгледаш ако спечелиш SMART Full HD телевизор: 43”LH590V от LG и Сън Сприй Травъл Партнър?
>>> Колко инча е екранът на най-големия LG OLED TV, който се предлага на пазара?
>>> Каква е резолюцията на телевизорите с 4К разделителна способност?
3. Сподели снимката!

Основни характеристики: Метален дизайн | webOS 3.0 Smart TV | Virtual Surround | Triple XD Engine | Magic Mobile Connection

Участието в Активността не е обвързано с покупка на стоки и/или услуги.

В тегленето на 19.12.2016, всеки коментар с отговор на трите въпроса от раздел 5, има право да спечели: SMART Full HD телевизор: 43”LH590V от LG. Организаторът си запазва правото да промени наградите в срока на промоция, като е длъжен да оповести за това единствено чрез официалните правила на активността.

Екипът на Sun Spree Travel Partner ще проведе теглене за определяне на печелившите измежду всички участия, отговарящи на условията, описани в раздел 5 чрез онлайн инструмента Woobox. Всички участници имат равен шанс за печалба. Всички печеливши ще бъдат обявени на фен страницата на Sun Spree Travel Partner във Фейсбук в деня на тегленето. Печелившите ще получат лично съобщение във Фейсбук, оповестяващо ги за това, че печелят. В отговор на съобщението, те ще трябва да дадат валидни данни за връзка с тях (имейл адрес, телефонен номер).


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара