Спечелете един от 55 несесера с продукти BETTY


Краен срок - 1 декември 2016

Отново имаме изненада за вас - игра с награди! :)

Може да спечелите един от 55 несесера BETTY! За да участвате посетете интернет страницата нa BETTY Моята аптека и отговорете правилно на въпроса "Колко вида насипен чай BETTY има?".

Крайният срок е 1 декември, а печелившите ще обявим тук, във фейсбук страницата ни.

Право да участва в конкурса има всяко навършило 18 (осемнадесет) години дееспособно физическо лице.

Наградите са 55 бр. козметични несесери с продукти собствена марка BЕТТY .

Печелившите, изтеглени на случаен принцип, ще бъдат обявени на 05.12.2016 на фейсбук страницата на BETTY на адрес https://www.facebook.com/BETTY.moyata.apteka.

Печелившият участник трябва да установи контакт с организатора в рамките на 3 (три) работни дни от публикуване на съобщението за избор на печеливш, като изпрати електронно писмо на адрес: I.PANDJAROVA@phoenixpharma.bg или изпрати лично съобщение на фенстраницата на BETTY Моята аптека . В писмото печелившият участник посочва трите си имена, мобилен телефон за връзка и адрес, на който желае да получи наградата си.

В случай, че печеливш участник не установи конктакт с организатора, или бъде отстранен от участие в конкурса, наградата може да бъде предложена на друг, избран от организатора участник, чието име ще бъде обявено на фен-страницата на BETTY във Фейсбук на адрес https://www.facebook.com/BETTY.moyata.apteka.

Наградите се получават по куриер на посочения от печелившия адрес за сметка на ФЬОНИКС Фарма ЕООД.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара