Спечелете iPhone 7 и 3 чанти за лаптоп


Краен срок - 3 декември 2016

Включи се в новата игра на Technomarket Apple Shop "Предай нататък" и може да спечелиш една от три чанти за лаптоп!

За да участваш в томболата трябва да: споделиш, харесаш и коментираш под този пост! Ако искаш да увеличиш шансовете си за успех, бъди нащрек и очаквай всички публикации с хаштаг #AppleShop до 03.12.2016 г. Харесвай, коментирай и споделяй и може да си сред печелившите!

Тримата потребители, спечелили чанта за лаптоп, ще бъдат обявени на нашата фейсбук страница на 5 декември. Успех!

А искаш ли да спечелиш чисто нов iPhone 7?
Заповядайте на първия Рожден ден на Apple Shop в Техномаркет!

Преди една година в София врати отвори първият в България Apple Shop в Техномаркет, Цариградско шосе 92. На 3 декември ще отпразнуваме рождения му ден и с радост Ви каним да се присъедините към празненството, което ще се проведе в магазина.

Не пропускайте този празник, защото сме приготвили много настроение, празнични оферти на Apple продукти и аксесоари за тях, които ще са валидни само на 3 декември и само в Apple Shop. Ще имате възможност да се включите и в специалната ни томбола. Голямата награда е уникална изненада, която гарантирано си заслужава.

Всичко, което трябва да направите, за да участвате, е да посетите Apple Shop в Техномаркет Цариградско шосе 92 на 3 декември. На място можете да получите и подробна информация както за всички празнични промо оферти, така и да опитате късмета си.

Специален гост на партито ще бъде DJ Мартен, който лично ще изтегли щастливия притежател на най-новия модел смартфон на Apple - iPhone 7.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара