Спечелете чисто нов телефон HTC DESIRE


Краен срок - 29 ноември 2016

СПЕЧЕЛЕТЕ чисто нов телефон HTC DESIRE!

Всеки, който свали мобилното ни приложение 4U Vouchers от GooglePlay или AppStore И СЕ РЕГИСТРИРА в него до 29 ноември, ще участва в ТОМБОЛА за наградата от чисто нов телефон HTC DESIRE!

В томболата ще участват и всички, които са свалили и са се регистрирали в приложението до момента!

Бързо
Нямате време и излишни пари, свалете 4U Vouchers и ще получите най-добрите оферти и намаления максимално близо до вас.

Полезно
Видяхте примамлива оферта, но тя се оказа на другия край на България. Свалете 4U Vouchers и разберете къде близо до вас можете да намерите същите предложения.

Лесно
Предлагате най-доброто на най-добрата цена. Регистрирайте се в 4U Vouchers и привлечете максимален брой хора.

4U Vоuchers Ви спестява време и пари, като Ви изпраща оферти за места, близо до Вас! Вие избирате категориите оферти, от които се интересувате, а ние Ви изпращаме тези от тях, които са близо до Вас! За да ги използвате, е достатъчно само да ги покажете от телефона си! А безплатната регистрация Ви дава шанс и за нашите допълнителни награди!

Свалете безплатно и се запишете за седмичните ни игри

С 10,000 лева в награди, които ще раздадем, не се бавете и свалете 4U Vouchers от GooglePlay или AppStore и следвайте лесните ни инструкции за седмичните ни игри.

Освен всичките оферти, които Ви осигурява мобилното приложение, 4U Vouchers редовно награждава своите потребители и със страхотни награди и изненади. Проверявайте редовно приложението, фейсбук и туитър страницата ни, за да не изпуснете най-добрите оферти и награди!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара