Създай мечтаната рокля и я спечели


Краен срок - 18 октомври 2016

Всеки Участник, който се регистрира и е дал съгласието си да се включи в Играта „Вдъхнови се с ароматите на Avon Life – Кензо Такада” и направи собствен дизайн на рокля. Необходимо е, да избере от 1 до 6 различни палитри с флорални мотиви и да направи комбинация от тях. Всеки един от десените може да бъде завъртан или да му се променя големината. Действието се повтаря многократно, докато Участникът създаде своя уникален стил, след което запамети роклята в завършения ѝ вид, регистрира се и автоматично участва в томбола за награди.

За да участва в играта, Участникът е небходимо да направи собствен дизайн на рокля, която да запамети и да се регистрира за участие в томбола. Веднага след регистрацията Участникът оставя и своите имена, имейл адрес и телефон, за да може Организаторът да се свърже с него след края на играта, ако е спечелил.

Участникът има право да играе многократно, но може само веднъж да се регистрира и да участва в томбола за награди. В случай, че Участник направи опит да манипулира по какъвто и да е начин компютърната система на Играта, Организаторът има правото да го отстрани от участие.

Регистрацията за участие и самото участие в Играта, както и спечелването и получаването на награди от Играта, не е обвързано с и няма за цел да увеличи покупките на продуктите на Организатора от Участниците/ печелившите.

Наградата в томболата е 3 бр. – рокля, ушита от дизайнер, която ще изглежда по начина, по който Участникът я е създал.

Тегленето на наградите ще се извършва чрез жребий от упълномощен представител на Организатора на 18.10.2016 г., като от всички Участници, включили се в Играта и са направили собствен дизайн на рокля, ще бъдат изтеглени общо трима печеливши Участници. За резултатите от жребия се съставя протокол.

Имената на печелившите Участници ще бъдат обявени на страницата, на която се е състояла играта на Организатора до 2 работни дни след датата на теглене на наградите.

В срок до 5 работни дни след обявяване на печелившите Участници, ние ще се свържем с тях по email или телефон  и ще бъдат обявени на страницата на Организатора на играта: jiveikrasivo.bg

След като се свържем с печелившия Участник, е необходимо той да ни предостави точните си размери, вследствие на което да се изготви дизайн на наградата (роклята), максимално близък до този, който е направил. Впоследствие се изпраща за одобрение до печелившия Участник, след което се подава за производство.

Наградата се получава по куриер за сметка на Организатора на посочения от печелившия Участник, съответно на посочения от резервния печеливш Участник, точен адрес за доставка. Печелившият Участник/ резервният печеливш Участник следва да осигури и уговори удобен ден и час за доставка на наградата. Във всички случаи доставката следва да бъде направена от 09:00 до 17:00 часа в рамките на 30 работни дни, считано от уговарянето на удобен ден и час за доставка между куриерската фирма и печелившия Участник, само на територията на Република България.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара