Спечелете ваучер за 1000 лв. и 20 комплекта "Brilliance and Care"


Краен срок - 30 септември 2016

Нека денят Ви бъде усмихнат !

Пиер Фабр Дермо-Kозметик България Ви дава възможност да се усмихвате през целия ден!

Качете снимка на тема: Усмивката във Facebook страницата на Усмивка.бг и спечелете ваучер на стойност 1 000 лв.!

Включете се в играта във Фейсбук, и имате възможността да спечелите една от 30-те програми “По-бели зъби”!

Усмихни се - има защо!

За да участвате в първия етап от играта за спечелване на награди, посочени в т. 7, е необходимо в периода от 9:00 ч. на 1.09. 2016 г. до 09:00 ч. на 16.09.2016 г. да следвате следните стъпки:

Стъпка 1: Да „Харесате” (Like) фен-страницата на „Пиер Фабр Дермо-Козметик България” ЕООД в социалната мрежа „Фейсбук”: usmivka.bg.

Стъпка 2: Разрешите Приложението.Тази стъпка е необходима за техническото продължаване в Играта.

Стъпка 3: Да качите Ваша авторска фотография в размер до 3 МВ във формат jpg, jpeg, png.

Стъпка 4: Изчакайте одобрение от администратор

За да участват в конкурса, всички фотографии подлежат на одобрение от администратор и трябва да отговарят на изискванията, посочени в т. 11.

За да участвате във втория етап от играта за спечелване на награди, посочени в т. 7, е необходимо в периода от 9:00 ч. на 16.09. 2016 г. до 23:59 ч. на 30.09.2016 г. да следвате следните стъпки:

Стъпка 1: Да „Харесате” (Like) фен-страницата на „Пиер Фабр Дермо-Козметик България” ЕООД в социалната мрежа „Фейсбук”: usmivka.bg.

Стъпка 2: Да разрешите Приложението.Тази стъпка е необходима за техническото продължаване в Играта.

Стъпка 3: Да дадете своя глас само за ЕДНА от публикуваните в секцията Галерия фотографии.

След приключване на периода на провеждане на играта от т. 3., участниците, изпълнили успешно стъпките от етап едно и/или етап две, получават посочените в т.7. награди.

Организаторът си запазва правото да дисквалифицира Участници, използвали нерегламентирани начини за придобиване на Награда.

Участникът събрал най-много гласове от 9:00 ч. на 16.09.2016 г. до 23.59:00 ч. на 30.09.2016 г. ще спечели ваучер за покупки от магазини ФотоСинтезис на стойност 1000 лв.

Първите 10 (десет) обявени в раздел „Галерия” на Играта, събрали най-много гласове ще спечелят комплект "Brilliance and Care" от програмата "По - бели зъби", всеки от който съдържа: 1 (един) брой ELGYDIUM Brilliance & Care полираща паста за зъби, 1 (един) брой ELGYDIUM избелваща паста за зъби и 1 (един) брой ELGYDIUM избелваща четка за зъби.

Двадесет участници гласували за снимка избрани на случаен принцип след приключване на играта ще получат комплект "Brilliance and Care" от програмата "По - бели зъби", всеки от който съдържа: 1 (един) брой ELGYDIUM Brilliance & Care полираща паста за зъби, 1 (един) брой ELGYDIUM избелваща паста за зъби и 1 (един) брой ELGYDIUM избелваща четка за зъби.

Всички Победители на награди от точка 7.2 ще бъдат оповестени на фен-страницата на Играта и потърсени от Организатора, чрез възможностите за комуникация в социалната мрежа „Фейсбук”, за получаване на съответните награди.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара