Спечелете уикенд за двама в еко комплекс "Две стрехи"


Краен срок - 30 август 2016

След горещите августовски дни и отпускарския сезон на морето, скоро идва септември и най-подходящото време да се насладим на живописната българска природа. In LIFE и Еко-комплекс „Две стрехи“ ви дават възможност да спечелите уикенд за двама (две нощувки) в популярния комплекс в село Голец, разположен в Троянския балкан. Красивото и изпълнено със зеленина и спокойствие кътче се намира на около 120 км. от София, като разполага с 4 къщи.

Всяка от тях включва баня, тоалетна, кухня, отопление, климатик и механа, а сред най-безспорните им предимства е фактът, че са около 150-годишни и са типични за района и периода, в който са строени. Комплексът разполага също така със сауна, барбекюта, парна баня, галерия, кафе, офис, разнообразна градина и най-различни кътове за отдих… всичко това, без да включваме разкошната планинска гледка.

Ако вече сме привлекли вниманието ви, то можете да се включите в играта ни, като, отговорите на следния въпрос  ТУК:

До коя известнa пещера се намира еко комплекс „Две стрехи“?

А) Дяволското гърло
B) Деветашката пещера
C) Леденика

Крайният срок за участие е 30 август, когато чрез томбола ще бъдат изтеглени двама победители, дали верен отговор на въпроса, които ще спечелят уикенд за двама в еко комплекс „Две стрехи„. Техните имена ще бъдат публикувани на стената на страницата ни -  https://facebook.com/inlife.bg и www.inlife.bg.

Включете се в играта ни ТУК и печелившият може и да сте и вие!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара