Спечелете тенис ракета, сак и маратонки HEAD


Краен срок - 11 септември 2016

От новата седмица започва последният за годината турнир от Големия шлем - Откритото първенство на САЩ. Заедно с него Tennis.bg стартира и своята игра с прогнози. Този път първите трима отново ще получат награди от HEAD България. Те са идентични с тези от "Ролан Гарос" - победителят ще вземе ракета HEAD, вторият раница HEAD, а завършилият на трето място маратонки HEAD.

Във всеки един ден от надпреварата ще бъдат въвеждани най-интересните двубои от US Open, които ще бъдат достъпни за прогнозиране непосредствено преди началото им. Те ще бъдат различен брой според етапа на състезанието и ще се определят от екипа на сайта.

Предложените за деня прогнози ще бъдат с различна сложност и за целта ще има степенуване с точки. За да участвате в играта трябва да влезете в профила си и да изберете победителите в предложените двубои чрез секцията "Игра".

Всеки участник ще може да получи и бонус 100 точки като предвиди правилно и двамата шампиони - при мъжете и жените. Това може да се случи еднократно и в рамките на първата седмица.

Също така за всяка сгрешена прогноза ще се отнемат 10 точки. Тоест, ако заложите в началото на 10 мача вашият актив ще бъде минус 100 точки, но след това може да спечелите много повече в случай, че познаете срещите.

Как да участвате?

- Нужно е да влезете в уебсайта www.tennis.bg в специалния раздел, посветен на „Игра“;
- Да попълните коректно своите Име и Фамилия;
- Да въведете валиден актуален e-mail адрес и парола;
- За улеснение може да използвате директно и профила си във Facebook;
- Всеки ден ще бъдат публикувани най-интересните тенис двубои от US Open, които ще бъдат достъпни за прогнозиране непосредствено преди началото им. Те ще бъдат различен брой според етапа на състезанието и ще се определят от екипа на сайта. Задължително условие е да има минимум 12 часа време за прогнозиране между въвеждането на срещата и нейното начало;
- Всеки потребител може да избира предложените за деня прогнози, които ще бъдат с различна сложност и това ще бъде определяно чрез степенуване с точки;
- За всяка грешна прогноза губите 10 точки от актива си;
- При отказване на даден тенисист в хода на двубоя, се възстановяват единствено заложените 10 точки;
- При равен брой точки в крайното класиране, по-напред ще се класира участникът с по-малък брой прогнози. При ново равенство ще се тегли жребий.

При възникнали въпроси може да се свържете с нас чрез: info@tennis.bg


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара