Спечелете пътуване до Хърватия и 100 и 50 бутилки с вино Babich


Краен срок - 31 август 2016

Един век правене на вино заслужава много повече от само една история.

За да отбележим един век правене на вино и 10 години успех в България, искаме да споделим с вас 10 истории на семейство Бабич върху всяка бутилка и винените истории, които ще ни разкажете вие.

Десетте от тях, които най-добре предават емоцията от виното, ще бъдат избрани от специално жури, а една от тях ще заведе разказвача си в Хърватия.

Виното разказва истории, виното създава истории, виното ги помни, понякога ги забравя... Нали знаете, нито една страхотна история не започва с: "Веднъж ядох салата..."

Разкажете ни своята винена история така, че да я преживеем заедно. Добавете и снимки, за да си представим как се е случило всичко. Споделете историята с приятелите си, а ние ще я разкажем на всички, които обичат виното Бабич!

Преживейте своята лична, винена история отново, като ни я разкажете...


Изпратете ни вашата винена история на http://babich.bibendum.bg/ до края на август и бъдете част от наградените щастливци!

Не забравяйте, че септември месец нашето жури ще обяви трите най-добри истории, които ще спечелят пътуване за двама до Хърватия (първа награда), 100 и 50 бутилки с вино от селекцията на Babich Wines (втора и трета награда).


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара