Спечелете 5 броя от страхотния Alcatel IDOL 4 с кутия VR очила


Краен срок - 28 септември 2016

Искаш ли да спечелиш страхотния Alcatel IDOL 4 с кутия VR очила? Познай мястото от снимката с коментар под поста и може да си сред късметлиите.

В Кампанията могат да бъдат спечелени общо 5 (пет) награди - смартфон Alcatel IDOL 4, които са разпределени по една награда за всеки един етап от Кампанията, а именно участниците в Кампанията могат да спечелят по 1 (един) смартфон Alcatel IDOL 4 всяка седмица в рамките на Кампанията.

За да участва в разпределението на наградите, всяко лице, което съответства на условията по т.IV, следва да отговори на въпрос, зададен от Организатора, който е публикуван  като фото пост на Facebook страницата:www.facebook.com/TelenorBulgaria. Участникът в Кампанията следва да постави коментар чрез своя Facebook профил под съответния седмичен фото пост, който  представлява панорамна или 360-градусова снимка на природна и/или културна забележителност на територията на България. Всеки участник в Кампанията следва да  познае и дефинира правилно мястото, съответно забележителността, където е заснета снимката, в своя коментар към съответния фото пост. 

Организаторът публикува общо 5 бр. снимки, като фото пост в своята  Facebook страница www.facebook.com/TelenorBulgaria, всяка сряда от седмицата в периода на Кампанията – на следните дати: 31.08.2016 г., 7.09.2016 г., 14.09.2016 г., 21.09.2016 г. и 28.09.2016 г.

Съдържанието на отговорите под конкретен пост следва ясно и правилно да дефинира мястото, съответно забележителността, където е заснета снимката към съответния пост. Съдържанието на коментарите под конкретния пост следва да отговаря на зададената тема в поста и да не нарушава Общите правила за използване на Facebook страницата на Организатора (https://goo.gl/sf7uoi). Коментари, нарушаващи Общите правила за използване на Facebook страницата на Организатора, ще бъдат изтривани без предупреждение или уведомление до съответния участник.

Всеки участник може да участва в Кампанията, като отговаря и поставя коментари във всеки един етап и под всеки един фото пост, в случай че за конкретен фото пост участникът е отговорил повече от един път правилно, той ще участва в тегленето на седмичната награда само с една позиция. В случай че участник е спечелил вече седмична награда в Кампанията и е потвърдил получаването й, и в случай че бъде повторно избран за печеливш в друг етап на Кампанията, тогава Организаторът пристъпва към награждаване на изтегления първи резервен участник в съответния етап. 

Тегленето на наградите между участниците в Кампанията, които са изпълнили условията за участие, посочени по-горе, ще се извършва на адреса на управление на Организатора в гр. София, район Младост, ж.к. „Младост” 4, Бизнес Парк София, сграда 6 в присъствието на представители на Организатора.

Наградата за всеки седмичен  пост от Кампанията се тегли и спечелилите участници ще бъдат информирани в рамките на работната седмицата, следваща публикуването на конкретния пост. Например – ако един пост е публикуван на 31.08.2016 г., наградата, предвидена за този пост се тегли, съответно спечелилите се уведомяват, в срок до 9.09.2016 г.  Всеки печеливш участник ще бъде уведомен от служител на Организатора с лично съобщение към Facebook профила, с който участникът е коментирал под пост в периода на Кампанията, за детайлите  относно получаване на наградата. При тегленето на всяка една седмична награда за всеки един фото пост  по време на Кампанията, ще бъдат изтеглени: 1 печеливш участник и 5 резервни участници.  В случай че в срок от 48 (четиридесет и осем) часа печеливш участник не отговори на личното съобщение в профила си, с което е уведомен от Организатора за спечелването на наградата и не потвърди получаването й, същият губи правото си на награда.

Печелившите/ съответно изтеглените резервни участници, когато е приложимо, ще получат лично съобщение от служител на Организатора на своя профил във Facebook, от който са отговорили под съответния фото пост, с което ще бъдат уведомени за спечелената награда. Печелившите/ съответно изтеглените резервни участници следва да отговорят на това лично съобщение в срок до 48 часа, като следва да представят/ изпратят на Организатора актуален телефонен номер за връзка и имена по документ за самоличност, за да могат да получат спечелената награда.  Наградите се получават от магазин на Теленор в населено място, посочено от печелившия участник. Тази информация се изяснява предварително при уточняването на детайлите за получаване на наградата, инициирано от Организатора чрез лично съобщение във Facebook. В случай че в посоченото от печелившия участник населено място няма магазин на Теленор, Организаторът и печелившият участник уговарят друг начин, по който наградата да бъде получена от печелившия участник.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара