Спечели уикенд на Елените и маниашки слушалки Sony


Краен срок - 31 август 2016

Спечели уикенд на Елените и маниашки слушалки - ето как!

В периода 15.07.2016 година – 31.08.2016 година всеки, закупил 3 пакета бисквити „Мадагаскар”, участва в жребий за наградите на „Захарен комбинат Пловдив” АД. Бисквити „Мадагаскар” са най-новият продукт с марка „Кристал” и, уверяваме ви, ще станат любими на вашите деца и цялото ви семейство! Те са вкусни и хрупкави, подходящи за консумация с мляко, чай или кафе и идеални за вкусни домашно приготвени сладкиши.

Условия на играта! Следвай стъпките!

1. Направете покупка на 3 пакета бисквити „Мадагаскар” от магазинната мрежа.

2. Харесайте Facebook страницата на Сладко детство: www.facebook.com/SladkoDetstvo

3. Споделете снимка на трите пакета бисквити „Мадагаскар“ във Facebook страницата, придружена от вашите три имена, град, имейл или телефонен номер.

Всяка неделя след старта на играта ще бъде теглен жребий сред участниците и един от тях ще спечели маниашки слушалки SONY. Победителите ще бъдат оповестявани във Facebook страницата Сладко детство.

Специална игра: Тези от вас, които измайсторят от бисквитите „Мадагаскар” нещо красиво или забавно, нещо изискано или нещо от сърце, и публикуват снимки на творението, ще участват в конкурса за специалната награда на „Захарен комбинат Пловдив” АД за креативност – 2 нощувки + закуски и вечери за цялото семейство във Вили Роял Каса, които се намират във Ваканционното селище Елените и които предлагат супер 5-звезден лукс на своите гости. За да впечатлите журито, предлагаме няколко подсказки какво да правите с арт бисквитите: изпишете послание, любима фраза, име или пресъздавайте свои архитектурни и кулинарни хрумки. Творете с усмивка и не забравяйте да заснемете и споделите крайния резултат във фейсбук страницата ни Сладко детсво, отново придружен от три имена, град и имейл адрес или телефон за връзка!

Името на спечелилия за креативност ще бъде изтеглено чрез жребий, в присъствието на 3-членна комисия от „Захарен комбинат Пловдив” АД, на 01.09.2016 година и ще бъде публикувано същия ден в страницата на Сладко детство във Facebook. Лица под 18 години ще получат спечелените от тях награди в присъствието на техен законен представител - родител или настойник.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара