Спечелете почивка в СПА къщи "Главчеви"


Краен срок - 15 август 2016

Започваме ОТНОВО! Включи се и ТИ :)

На 15 АВГУСТ , на този красив празник един от всички,коментирали снимката или тази публикация в страницата на СПА къщи "Главчеви" и след което споделили на стената си, имат шанс да спечелят ваучер за СПА къщи "Главчеви" , който включва: нощувка за двама,ползване на сауна и парна баня,ползване на външен басейн,безплатен паркинг, разходка с АТВ :)

Може късметлията да си ТИ!
Включи се в играта!

СПА къщи "Главчеви" са чудесна възможност за вашия семеен отдих сред Южен Пирин. Вилите ще ви изненадат с прекрасното си местоположение и панорамната гледка,която се вижда прекрасно от чардака на третия етаж.

Построени са само през 2016 година, СПА къщите предлагат всички модерни удобства, които в комбинация с очарователната околност, осигуряват една луксозна почивка за гостите на вилите. Със своите 400 кв. м. жилищна площ на къща, СПА къщи "Главчеви" са перфектният ваканционен дом за вашата семейна почивка в България. Указването на помощ при необходимост от страна на управител на вилите, допълнително ще осигури безпроблемния ви престой в България.

Всяка от вилите е разположена на 3 етажа с красива и добре поддържана градина и басейн в двора.
Първият етаж е пригоден за обща употреба, разполагащ с кухня,оборудвана с всичко необходимо (фурна,котлон,кафемашина, хладилник, посуда),плазмен телевизор,кът за почивка,сауна,парна баня,две душ кабини,моноблок,котелно.
Вторият етаж разполага с две спални, баня с вана,моноблок и мивка с огледало,дневна с кухня,оборудвана с всичко необходимо,маса с десет места,чардак с маса с осем места,кът за почивка,плазмен телевизор.
Третият етаж от къщите е с две стаи с по три легови места,дневна с кухня,две бани с моноблок, чардак с панорамна гледка,уникално място за посрещане на изгрева с чаша кафе и приятна компания.
Всяка от спалните разполага с двукрилен гардероб,огледало,бюро, телевизор.
Дворът на вилите разполага с барбекю пред всяка от къщите,басейн,градина,пейки,12 шезлонга,площ за игра,паркинг,люлка.

Приземният етаж на дясната вила има директен излаз към слънчевия двор , където ще намерите 12 шезлонга, градинска мебел от масивно дърво с 6 места, състояща се от маса, пейки – идеалното място за едно силно сутрешно кафе или следобеден коктейл.
Частният басейн пред вилата отляво ще ви изкушава да се гмурнете след като цял ден сте се радвали на изобилното слънце.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара