Спечелете Samsung Galaxy S7 Edge‬


Краен срок - 28 юли 2016

Време е за битка! Избери си отбор: розово или златно?

Играй за отбора: публикувай в Instagram снимка с цвета, който предпочиташ и с хаштаг ‪#‎S7otborPink‬ или ‪#‎S7otborGold‬.

Един ‪#‎GalaxyS7edge‬ очаква своя притежател - може да си ти!

Участвайки в настоящата игра, имаш право да участваш за спечелването на 1 брой смартфон Samsung Galaxy S7 edge.

Печелившият в настоящата игра ще бъде само един.

За спечелването на наградaта, посоченa в т. 3, е необходимо: 4.1. Да имаш навършени 14 години, и да си български гражданин.

Да станеш последовател на Instagram канала на Samsung България (https://www.instagram.com/samsung_b...).

Да публикуваш в своя Instagram профил снимка на предмет с цвета, който предпочиташ - розов или златен, и използваш съответния хаштаг: #S7otborPink или #S7otborGold.

Можеш да публикуваш снимка на своя профил до 28.07.2016 г включително. Всяка снимка, публикувана след тази дата няма да бъде включена в томболата.

Печелившият ще бъде изтеглен с томбола на случаен принцип от всички участници от печелившия отбор. Печелившият отбор в играта е този, в чийто хаштаг има повече участници.

Участието в играта е публично и с това даваш съгласие твоето име (псевдоним) да бъде публично видимо в публикацията, с която ще обявим печелившия от играта.

Тегленето на печелившия участник ще бъде проведено на 29.07.2016 г. в присъствието на нотариус. В същия ден печелившият ще бъде обявен в Instagram канала на Samsung България (https://www.instagram.com/samsung_b...) както и на официалната Фейсбук страница на Samsung България (https://www.facebook.com/SamsungBul...). 

Наградата ще бъде изпратена на спечелилия участник чрез куриер за сметкa на организаторите в рамките на 30 работни дни след неговото обявяване в двата канала – Instagram и Facebook.  

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара