Спечелете всяка седмица барбарон, хладилна чанта, пълна със свежи изненади или USB вентилатор


Краен срок - 21 септември 2016

Florina Ice Tea е с пълна летни изненади! Впусни се в нови приключения с нашия студен чай, улови ги в снимка и ги сподели с нас в коментарите. Всяка седмица 16 от вас ще спечелят барбарон, хладилна чанта, пълна със свежи изненади или USB вентилатор.

Как се играе:
1. Направи снимка с Florina Ice Tea, свързана с темата ни за седмицата
2. Публикувай снимката в коментарите към поста на играта
3. Наслади се на Florina Ice Tea и другата седмица разбери дали печелиш

В периода на провеждане са включени следните етапи: Седмична тема 1 – 27 юли – 02 август 2016 г.
Седмична тема 2 – 03-09 август 2016 г.
Седмична тема 3 – 10-16 август 2016 г.
Седмична тема 4 – 17-23 август 2016 г.
Седмична тема 5 – 24-30 август 2016 г.
Седмична тема 6 – 31 август – 06 септември 2016 г.
Седмична тема 7 – 07-14 септември 2016 г.
Седмична тема 8 – 14-21 септември 2016 г.  

Наградите, определени за тази игра, са:   
Барбарон за сядане – 1 бр. на седмица. Печели се на лотариен принцип измежду всички участници, които са изпълнили условията за участие за текущата седмична тема.  

Брандирана хладилна чанта Florina Ice Tea с 3 кутии студен чай Florina Ice Tea и сет за сервиране (подложки за чаши и сламки) – 5 бр. на седмица. Печели се на лотариен принцип измежду всички участници, които са изпълнили условията за участие за текущата седмична тема. 

USB вентилатор - 10 бр. на седмица. Печели се на лотариен принцип измежду всички участници, които са изпълнили условията за участие за текущата седмична тема.    

Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупка.  

За успешна участие се изисква вашият личен профил да е в списъка с фенове на Фейсбук фен страницата на Флорина България.  

Организаторите обявяват тема на седмицата всяка сряда на стената на Фейсбук фен страницата на Флорина България.  Всеки участник трябва да направи снимка свръзана с темата на седмицата, на която да присъства една от 3-те разновидности на Флорина студен чай (вкус Праскова и Маракуя, вкус Лайм или вкус Лайм, Магнолия и Мента).  Обявяването на тема на седмицата ще се случва всяка сряда за периода на играта – 27 юли, 03 август, 10 август, 17 август, 24 август, 31 август, 07 септември, 14 септември.  

Системата отчита едно участие за успешно, тогава когато участникът е публикувал успешно снимката като коментар към поста, с който е обявена темата на седмицата. Всяка публикувана снимка, която отговаря на условията, дава право на участие в седмичните тегления на награди – барбарон, хладилна чанта и USB вентилатор. Всяка седмица, във вторник, на лотариен принцип се теглят седмични награди (1 бр. барбарон,  5 бр. хладилни чанти, 10 бр. USB вентилатори), а в тегленето участват всички потребители, публикували снимка, от момента на обявяване на седмичната тема.  Жребият за седмичните награди ще бъде теглен всеки вторник за периода на играга – 02 август, 09 август, 16 август, 23 август, 30 август, 06 септември, 13 септември, 20 септември.   

Името на печелившите фенове ще бъде публикувано във вторник на седмицата следваща седмицата, в която е обявена темата. Феновете спечелили награда трябва да предоставят адрес за доставка на наградата си на Организаторите посредством лично съобщение на http://www.facebook.com/FlorinaBulgaria.   

Получаването на наградите ще бъде осъществявано с куриер за сметка на Организаторите.   Ако до 5 работни дни след тегленето на наградите контактът с печеливш участник е невъзможен, правото на награда се губи.   

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара