Спечелете Lenovo Iomega EZ Media & Backup Center


Краен срок - 29 юли 2016

Спечели Lenovo Iomega EZ Media & Backup Center!

Отговори в коментар под този пост на въпроса: Какви са най-важните за теб файлове, които никога не би желал да изгубиш?

Победителият, който ще бъде изтеглен на случаен принцип, ще получи устройство за дома, в което да съхранява на сигурно място цялата си ценна информация.

Участниците трябва да бъдат български граждани или постоянно пребиваващи в България физически лица, а юридическите лица трябва да бъдат регистрирани на територията на България, с изключение на служителите на „Леново България ЕООД”.

Минималната възраст на физическите лица, които могат да участват в тази кампания, е 18 навършени години в деня на началото на кампанията.

В периода, посочен в т.2.1., всички отговорили в коментар под поста на играта ThinkPad Challenge на Facebook страницата на Lenovo Bulgaria на въпроса: “Какви са най-важните за теб файлове, които никога не би желал да изгубиш?”, участват за наградата.

Чрез участието си в кампанията, участниците изрично се съгласяват да предоставят своите лични данни с цел последващи маркетингови активности на „Леново България ЕООД”.

Наградата, предоставена от Организатора, е 1 бр. Lenovo Iomega EZ Media & Backup Center

Печелившият участник ще бъде обявен до 7 дни след приключването на играта.

Тегленето ще се извърши чрез специално разработен за нуждите на играта софтуер, определящ печеливш на случаен принцип измежду всички участници, подали верен отговор.

Организаторът ще се свърже с изтегления печеливш, посредством отговор на неговия коментар за участие в играта във Facebook на страницата на Lenovo Bulgaria в рамките на 7 (седем) работни дни от определянето му.

Избраният печеливш трябва да се свърже с Организатора посредством лично съобщение във Facebook на страницата на Lenovo Bulgaria в рамките на 1 (един) работен ден от определянето му.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара