Спечелете невероятни награди от Albena Resort


Краен срок - 31 юни 2016

Обещахме Ви летни изненади и незабравимо лято – и изпълняваме!. Новата ни игра ‪#‎AlbenaNaturally‬ Ви дава шанса да печелите невероятни награди докато се забавлявате.

Всичко, което трябва да направите е да споделите най-приятните си моменти при нас като публикувате любимите си снимки от почивки и включите една дума, която прави Албена естествената дестинация за Вас. Не забрявайте и хаштага на състезанието #AlbenaNaturally.

Печелившата снимка се определя от броя на харесванията, а наградата отива при този от Вас, който я е споделил. Не се притеснявайте от конкуренцията – ще имаме нов победител всеки четвъртък до края на Юни. Дори и да не сте имали шанс да ни посетите през този сезон, не се притеснявайте да споделите снимки от миналато лято.

Наградите за победителите ще са различни всяка седмица и ще бъдат обявени в четвъртък. Първата ни награда е безплатен вход за Аквамания за двама възрастни и две деца.

Забавлявайте се и печелете награди, за да направите почивката си в Албена наистина незабравима! Не забрявайте да харесате страницата ни, предстоят още много изненади!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара