Спечелете 15 комплекта Nutra Effects Night Care


Краен срок - 4 юли 2016

Игра с награди: всеки Участник, който се регистрира и е дал съгласието си да се включи в Играта „Нощна грижа от природата“ и подреди в правилния ред продуктите от серията „Nutra Effects“, в рамките на 30 секунди, автоматично участва в томбола за награди.

За да участва в играта, Участникът е небходимо да влезе със своя личен Facebook профил чрез Facebook connect. Веднага след регистрацията Участникът оставя и своя имейл адрес, за да може Организаторът да се свърже с него след края на играта, ако е спечелил. В случай, че Участникът няма Facebook профил, може да се регистрира чрез своя имейл адрес, телефон и пощенски адрес.

Участникът има право да играе многократно, но може само веднъж да се регистрира и да участва в томбола за награди. В случай, че Участник направи опит да манипулира по какъвто и да е начин компютърната система на Играта, Организаторът има правото да го отстрани от участие.

След като Участникът стартира Играта, на екрана се появява таймер, който отброява (30 сек.) и той ще може да проследи оставащото време.

Регистрацията за участие и самото участие в Играта, както и спечелването и получаването на награди от Играта, не е обвързано с и няма за цел да увеличи покупките на продуктите на Организатора от Участниците/ печелившите.

Наградите в томболата са 15 бр. козметични сетове, с продукти Avon от серията „Nutra Effects“. Комплектите включват: двуфазен почистващ лосион Nutra Effects; хидратиращ гел-крем Nutra Effects; олио за лице Nutra Effects Miracle Glow.

Тегленето на наградите ще се извърши чрез жребий от упълномощен представител на Организатора на 05.07.2016 година, като от всички Участници, включили се в Играта и правилно подредили продуктите в рамките на 30 сек., на случаен принцип ще бъдат изтеглени петнадесет печеливши Участници и петнадесет резерви. За резултатите от жребия се съставя протокол.

Всеки Участник, който отговаря на условията, описани в настоящите Официални правила, има право да участва в Играта с томболата.

Имената на печелившите Участници ще бъдат обявени на Facebook страницата на Организатора до 2 работни дни след датата на теглене на наградите.

 В срок до 5 работни дни след обявяване на печелившите Участници представител на Организатора ще се свърже с тях по email и имената им ще бъдат обявени на Facebook страницата на Организатора.

Наградата се получава по куриер за сметка на Организатора на посочения от печелившия Участник, съответно на посочения от резервния печеливш Участник, точен адрес за доставка. Печелившият Участник/ резервният печеливш Участник следва да осигури и уговори удобен ден и час за доставка на наградата. Във всички случаи доставката следва да бъде направена от 09:00 до 17:00 часа в рамките на 15 работни дни, считано от уговарянето на удобен ден и час за доставка между куриерската фирма и печелившия Участник, само на територията на Република България.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара