Спечелете среща с Орлин Павлов или 5 козметични подаръка от Avon


Краен срок - 4 юни 2016

Прегърни всяка възможност да помогнеш! Бъди съпричастен и се включи в най-голямата онлайн прегръдка.

Как да се включите?

За да се включите, е необходимо да качите снимка и да покажете съпричастност, като я споделите с хаштаг #pregarnime във Facebook, след което да оставите коректни две имена, email адрес и телефон за връзка.

След изтичането на периода на играта на 05.06.2016 г. чрез специализиран софтуер (https://www.random.org/), ще бъдат изтеглени на случаен принцип шестима от всички участници, които са качили и споделили с хаштаг снимка с прегръдка. Един от изтеглените участници ще спечели среща с Орлин Павлов, а останалите петима – козметичен подарък от Avon.

Печелят шестима от участниците, които са качили снимка с прегръдка, след което са я споделили с хаштаг #pregarnime и са оставили своите коректни данни, за да се свържем с тях.

Печелившите ще бъдат обявени чрез пост на официалната Facebook страница на Avon Bulgaria.

Ако вашето име е сред печелившите, ние ще се свържем с Вас по телефона и ще ви дадем точни инструкции как ще получите своята награда.

В случай, че печелившият не отговоря на обажданията ни в рамките на три дни, автоматично ще бъде изтеглен резервен печеливш, на когото ще бъде предоставена наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара