Сподели таланта на твоето мъниче и спечели чудесна награда от Philips Avent


Краен срок - 28 април 2016

Вдъхновен от многото таланти на мъничетата в България, Philips Avent реши да създаде специална лимитирана серия бутилки от гамата Philips Avent Natural – „Бъдещи таланти“

Всяко дете е уникално и има своите заложби. А ти, като негов родител, правиш всичко по силите си, за да насърчиш и развиеш неговите таланти. И това като че ли започва от най-ранна детска възраст с един от най-милите ни обичаи – хвърлянето на пъпчето на бебето и неговия прощъпулник.

Някои мъници проявяват рано своите певчески заложби. Бъдещият майстор готвач изявява небивал интерес към менюто за вечеря. Ако пък още от най-ранна детска възраст твоето дете се отличава с особена практичност, кой знае – вероятно съдбата му е отредила да бъде милионер?

Philips Avent те предизвиква – разкажи ни как насърчаваш бъдещите таланти на твоето мъниче и може да спечелиш чудесна награда!

С интерес очакваме да прочетем какви предмети ще сложиш на прощъпулника на своето дете и защо се спря точно на тях! Разкажи ни къде хвърли пъпчето му и какво те провокира.

Ще се радваме да разберем подробности около това как откри неговите бъдещи таланти! Снимки, разкази, забавни случки – с радост бихме се присъединили към вашия забавен и весел свят!

Всяка от вас, участвала в тази тема в периода от 14.04.2016 г. до 24 часа на 28.04.2016 г., ще участва в томбола за награда от Philips Avent.
- Първа награда - Philips Avent бебефон
- Втора награда – чашка за малки деца с улей Philips Avent.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара