Спечелете 10 ваучера по 100 лв. за пазаруване в МЕТРО


Краен срок - 30 юни 2016

Вашият кулинарен шедьовър ще ви направи известни!

Споделете с нас снимката и рецептата на любимия си специалитет – този, който приготвяте за празници и гости, или този, който е вашата запазена марка.

Професионално жури ще определи по 10 рецепти от всяка категория, които ще бъдат публикувани в юбилейната готварска книга със 100 рецепти на списание „Кулинарен журнал“ .

10 участници - победители във всяка от категориите - ще бъдат наградени с ваучери на стойност 100 лева всеки за пазаруване в магазините на МЕТРО и ще гостуват на страниците на списание „Кулинарен журнал“ и в сайтовете „Гответе с мен“ и „Розали“.

Още 10 техни подгласници ще спечелят ваучер за участие в курс по избор от календара на МЕТРО Академия.

Конкурсът има за цел да представи рецепти за ястия и снимки на готовите ястия, изпратени от участниците в същия. Жури ще определи по 10 рецепти от всяка категория на Конкурса, които ще бъдат публикувани в готварска книга, посветена на 10-годишния юбилей на сп. КУЛИНАРЕН ЖУРНАЛ.

До участие в Конкурса се допускат само участници, които са изпратили рецепта/и на ястие/я на български език и снимка/и на готовото/ите ястие/я, направена от същия участник.

Не се допускат до участие в Конкурса участници, които са изпратили:

1 рецепта/и на език, различен от български; и/или

2 снимка/и на ястие/я, които снимки ни са заснети от участника и/или участникът няма договорно или отстъпено по друг начин право да използва снимките; и/или

3 само рецепта/и без съответната/ите снимка/и на готово ястие, респективно, само снимка/и на готово ястие без съответната/ите рецепта/и.

Конкурсът включва 10 категории:

1 Празнични салати и предястия
2 Ястия с червено месо
3 Ястия с птици
4 Ястия с риба
5 Ястия без месо
6 Баници, щрудели и баклави
7 Питки, погачи и солени кексове
8 Торти
9 Чийзкейкове, пайове, сладки кексове
10 Бисквити и дребни сладки

Всеки участник има право да публикува на сайта на конкурса неограничен брой рецепти и прилежащите им снимки и да участва във всяка една от категориите.

Всеки участник се задължава да посочи в регистрационната форма валидни телефонен номер и имейл адрес за обратна връзка.

В периода 01.07.2016 г. - 30.09.2016 г. жури, съставено от представители на сп. КУЛИНАРЕН ЖУРНАЛ и на Метро Кеш енд Кери, ще оцени всички изпратени за участие в Конкурса рецепти и прилежащите им снимки по следните критерии:

1. оригиналност на рецептата, с тежест на оценяване от 60% в крайната оценка;
2. фотографско качество на снимката, с тежест на оценяване от 40% в крайната оценка.

Според получените оценки журито ще определи най-високо оценените 10 рецепти и прилежащите им снимки за всяка една категория, които ще бъдат публикувани в готварска книга, посветена на 10-годишния юбилей на сп. КУЛИНАРЕН ЖУРНАЛ. Рецептата и прилежащата й снимка във всяка една от категориите, която е получила най-висока оценка от журито измежду всички рецепти и прилежащите им снимки в същата категория, ще бъде обявена за победител в съответната категория, а участникът, изпратил рецептата и прилежащата й снимка, ще получи Голямата награда в категорията.

В случай на получен равен резултат при оценяването на две или повече рецепти и прилежащите им снимки, подреждането на същите се извършва еднолично от Председателя на журито.

Решенията на журито са окончателни и обвързващи.

Непосредствено след като журито определи крайното класиране във всяка от категориите на Конкурса, победителите и техните първи подгласници, както и останалите участници, чиито рецепти и снимки ще бъдат публикувани в юбилейната готварска книга на списание КУЛИНАРЕН ЖУРНАЛ, ще бъдат известени чрез електронно писмо на предоставените от същите електронни адреси. Имената на победителите във всяка категория, на техните първи подгласници и на останалите участници, чиито рецепти и снимки ще бъдат публикувани в юбилейната готварска книга на списание КУЛИНАРЕН ЖУРНАЛ, ще бъдат публикувани на 15 октомври 2016 г. в брой 20/2016 на списание КУЛИНАРЕН ЖУРНАЛ и на интернет адрес: www.gotvetesmen.com/vkusnite10

Голямата награда за победителя във всяка категория включва:

1 ваучер на стойност 100 (сто) лв. за пазаруване в магазините от търговска верига „Метро Кеш енд Кери”;

2 ваучер за участие в курс по избор от календара на МЕТРО Академия;

3 интервю в списание КУЛИНАРЕН ЖУРНАЛ и на сайтовете gotvetesmen.com и rozali.com

В Конкурса ще бъдат раздадени общо 10 (десет) Големи награди – по 1 (една) във всяка категория.

Участниците, заели второ място във всяка категория („първите подгласници на победителите“), ще получат ваучер за участие в курс по избор от календара на МЕТРО Академия.

Участниците, които печелят награда, ще бъдат поканени на официално събитие по награждаване в МEТРО Академия, гр. София, където ще получат наградата си. Участниците ще бъдат уведомени за датата и часа на събитието не по-късно от 10 дни преди провеждането на събитието по награждаването.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара