Спечелете пропуск за Фестивала на Розата


Краен срок - 16 април 2016

Досега съм правила игри с награди, но никога не съм ви давала възможност да спечелите преживяване. Като човек, който обожава да пътува и изследва различни култури и традиции, съм щастлива да ви дам възможността да СПЕЧЕЛИТЕ ПРОПУСК ЗА ФЕСТИВАЛА НА РОЗАТА (за двама) в Етнографски Комплекс Дамасцена, Скобелево.

Миналата година ви разказах за Фестивала на Розата в моя роден град Казанлък. Всяка година можете да станете свидетели на пищните празненства по повод празника, но ще се наложи да си проправяте път измежду немалка тълпа. Съвсем наблизо Етнографски Комплекс Дамасцена в село Скобелево също организира свои чествания за ограничен брой посетители, давайки им уникалната възможност да се докоснат до розобера и розопроизводството, да вкусят розови продукти и да се потопят в автентичната атмосфера с богата програма от традиционни ритуали.

Етнографски Комплекс Дамасцена е семейна дестиларна, разположена в подножието на Стара Планина в сърцето на Розовата долина. Те произвеждат розово и други масла, както и флорални води, за които вече ви разказах неотдавна. Освен тях, те произвеждат и собствена козметична линия от натурална Розова козметика.

Тази година пикът на празника на Розата се пада на 5 юни (Неделя). За да спечелите ПРОПУСК ЗА ФЕСТИВАЛА НА РОЗАТА  ЗА ДВАМА в Етнографски Комплекс Дамасцена, следвайте стъпките в приложението по-долу. Всяка стъпка ви носи 1 точка, а последната цели 5. Колкото повече точки натрупате, толкова повече участия имате в играта, с което шансът ви се увеличава. Ако сте изпълнили предварително някое от условията, е необходимо отново да се отбележите чреж приложението, за да се зачита участието ви. Включвайки се в играта, се съгласявате с нейните правила и условия.

Победителят ще бъде изтеглен и съобщен на 17 април. С него ще бъде осъществен контакт по предоставен мейл в рамките на 2 дни, като отговор от негова страна се очаква в рамките на 5 дни. В случай, че такъв липсва, ще бъде изтеглен друг победител. Тегленето се извършва на случаен принцип от Gleam.io.

Участниците трябва да са навършили 18 години, за да участват. Те трябва да са попълнили всички необходими детайли и поне едно от условията в приложението в момента на теглене. Пропускът е валиден за двама в деня на 5 Юни (Неделя). Пропускът не може да бъде заменян за пари или друг тип услуга/продукт. Не включва допълнителна консумация на храна и напитки извън дегустациите. Не покрива транспортни разходи от и до комплекса.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара