Спечелете избелващи продукти за целия клас от Janina


Краен срок - 11 май 2016

Баловете наближават!

СПЕЧЕЛИ ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ ЗА ЦЕЛИЯ КЛАС ОТ ‪#‎JANINA‬!

Ако твоят клас е най-усмихнатият, качи ваша обща снимка като коментар под публикацията. Тагвайте се за повече лайкове, защото целият клас от най-харесваната снимка ще получи избелващи ленти и пасти за зъби от JANINA, за да имате най-ослепителните усмивки на бала!

За да вземеш участие в играта, е необходимо да качиш снимка на твоя клас като коментар под поста, в която показвате, че сте най-усмихнатия клас. В томболата участват само коментарите под поста  във фейсбук страницата на Janina Bulgaria. Всеки участник има право да  вземе участие в играта само веднъж.

Наградата е пакет ленти за избелване на зъби JANINA MAXIWHITE + пастa за избелване на зъби JANINA за всички от снимката!

Авторът на най - харесваната снимка е победител и името му ще бъде публикувано на стената на фейсбук страницата на Janina Bulgaria на  12.05.2016г.  За да получи наградата си, Победителят се  съгласява да предостави в лично съобщение до Организатора (във Facebook) следните данни: своите имена, личен адрес (адрес за доставка на наградата), телефон за връзка. Спечелилият участник е задължен в петдневен срок от известяването му като победител да изпрати лично съобщение до Janina Bulgaria.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара