Спечелете 3 броя мултикукъра TEFAL и 30 чанти за пазаруване София Мел


Краен срок - 8 май 2016

Всеки един потребител, който е харесал страницата на София Мел и се е регистрирал успешно за участие, в която и да е посочените страници, има шанс да спечели награди, описани в раздел 5 награди.

Участващите страници са, както следва:

- официална корпоративна страница на София мел
- официална страница на София Мел във Facebook

Наградите се разделят на малки награди (30 броя чанти за пазаруване София Мел) и голяма награда (3 броя мултикукър устройство TEFAL).

В тегленето за разпределяне на наградите участват всички успешно регистрирани в играта участници. Самото теглене ще се осъществи след приключване на Промоцията.

Участието не е обвързано с покупка.

Всеки потребител, желаещ да участва в Промоцията, заявява участие чрез регистрация на специално разработено приложение на корпоративния сайт на София Мел (www.sofiamel.bg) или в официалната страница в социалната мрежа Facebook, разположено на адрес http://facebook.com/sofiamel.bgХХХХХХХХХ

Всеки един потребител трябва да се регистрира чрез своя личен профил в социалната мрежа Facebook. След осъществяване на регистрация и вход, всеки един потребител има възможност да прикачи снимка или видео, на това как приготвя готварска рецепта, в чийто състав се съдържа брашно София Мел. Всяка една снимка или видео, което се изпрати от потребителите ще бъде прегледано и одобрено от представител на Организатора, дали отговаря на Общите условия.

Ако изпратената снимка или видео отговаря на Общите условия, то тя ще бъде публикувана в раздел Галерия. Всички изпратени снимки или видеа, които не отговарят на условията, няма да бъдат одобрявани и публикувани за преглед от останалите потребители.

Всеки един потребител може да участва неограничен брой пъти в Промоцията. Всяка една изпратена снимка или видео се брой за едно участие в томболата за разпределяне на малките и големи награди след приключване на Промоцията.

Всеки един потребител, за да участва в томболата за разпределяне на малките и големите награди, трябва да е регистрирал поне едно редовно участие в Промоцията. Под редовно участие се има предвид да бъдат изпълнени всички условия – създаване на снимка или видео, приготвяйки рецепта с брашно София Мел, на снимката или видеото трябва да се вижда пакет брашно София Мел.

Тегленето на наградите ще се осъществи по следните начини:

- Малките награди ще се теглят на случаен принцип, осигуряващ равен шанс за печалба на всички участници след края на Промоцията.

- Големите награди ще се теглят на случаен принцип, осигуряващ равен шанс за печалба на всички участници след края на Промоцията.

Тегленето на наградите ще се осъществи на 10 Май 2016 година, а победителите ще бъдат обявени на 11 Май 2016, не по-късно от 16:00 часа.

Всеки участник може да спечели само 1 брой малка награда и само 1 брой голяма награда.

Всеки участник може да спечели само една награда, с един брой снимка или видео.

Наградите се получават чрез куриерските услуги на фирма Рапидо в срок до 30 (тридесет) дни от обявяване на спечелилите участници на интернет адрес http://www.sofiamel.bg/promo на посочен от печеливш участник адрес и детайли за контакт в приложението.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара