Спечелете смарт часовник, велосипед, скейборд, тенис маса и още 750 награди от Chupa Chups


Краен срок - 31 май 2016

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки:

1 Да се регистрира на сайта на играта
2 Да регистрира наличните си кодове
3 Да натрупа определен брой Chupa кредити чрез кодовете, които регистрира.
4 Да използва своите кредити, за да играе в 4-те игри на www.chupachups.bg и да изпълни условията за томбoлите с награди, подробно описани в т. 1.6.

В играта има 5 Сезона със следните периоди:


През мобилната версия на сайта www.chupachups.bg потребителите могат само да регистрират кодове, но не могат да играят Chupaman, Счупи яйцето, Завърти и спечели или Откриване на двойки.

Механизъм на печелене на награди.

1. Откриване на двойки

Описание на играта: потребителят трябва да открие двойките карти в играта с възможно най-малко ходове.

Награди за игра Откриване на двойки:
- 1 скейтборд TONY HAWK Peeper
- 100 брандирани надуваеми възглавници
- 50 комплекта федербал – комплектът включва: перца и две ракети за федербал
- 50 брандирани безжични мишки – батериите не са включени

Условия за включване в томболите на играта Откриване на двойки:

- 1 участник ще спечели скейтборд. Той ще бъде изтеглен на случаен принцип до 1 работен ден след приключване на Играта. Условие за включване в томболата е участникът да бъде сред топ 100 участниците в класацията за тази игра към 31.05.16.

- Общо 100 участника ще спечелят надуваеми възглавници, като по 20-ма ще бъдат изтегляни на случаен принцип до 1 работен ден след приключване на всеки един от 5-те Сезона. Условие за включване в томболите е участникът да не направи повече от максималния брой ходове в една игра – 20.

- Общо 50 участника ще спечелят комплект федербал, като по 10-ма ще бъдат изтегляни на случаен принцип до 1 работен ден след приключване на всеки един от 5-те Сезона. Условие за включване в томболите е участникът да не направи повече от максималния брой ходове в една игра – 20.

- Общо 50 участника ще спечелят безжични мишки, като по 10-ма ще бъдат изтегляни на случаен принцип до 1 работен ден след приключване на всеки един от 5-те Сезона. Условие за включване в томболите е участникът да не направи повече от максималния брой ходове в една игра – 20.

2. Счупи яйцето

Описание на играта: потребителят трябва с помощта на Чък да счупи възможно най-много яйца, като всяко счупено яйце носи на потребителя точки. В една игра потребителят има 3 живота, които губи, ако изпусне яйце или яйце удари Чък по главата.

Награди за игра Счупи яйцето:

- 1 сгъваема тенис маса с включени хилки, топчета в комплекта
- 100 брандирани футболни топки
- 100 брандирани музикални колонки

Условия за включване в томболите на играта Счупи яйцето:

- 1 участник ще спечели сгъваема тенис маса. Той ще бъде изтеглен на случаен принцип до 1 работен ден след приключване на Играта. Условие за включване в томболата е участникът да бъде сред топ 100 участниците в класацията за тази игра към 31.05.16.

- Общо 100 участника ще спечелят футболна топка, като по 20-ма ще бъдат изтегляни на случаен принцип до 1 работен ден след приключване на всеки един от 5-те Сезона. Условие за включване в томболите е участникът да постигне минимален брой точки от 500.

- Общо 100 участника ще спечелят колонки, като по 20-ма ще бъдат изтегляни на случаен принцип до 1 работен ден след приключване на всеки един от 5-те Сезона. Условие за включване в томболите е участникът да постигне минимален брой точки от 500.

3. Chupaman

Описание на играта Chupaman: в един лабиринт Chupaman обикаля и “яде” близалки. Всяка “изядена” от Chupaman близалка, носи на потребителя точки. Между близалките в лабиринта има 3 духчета, които го преследват и при сблъсък с тях, му вземат живот. Потребителят трябва да изяде възможно най-много близалки преди духчетата да му вземат всички животи. Всеки потребител има по 3 живота на 1 игра.

Награди за игрa Chupaman:
- 1 голяма велосипед - River bachini 24"
- 100 брандирани раници
- 50 брандирани бутилки за вода
- 50 брандирани чифта слушалки

Условия за включване в томболите на играта Chupaman:

- 1 участник ще спечели велосипед. Той ще бъде изтеглен на случаен принцип до 1 работен ден след приключване на Играта. Условие за включване в томболата е участникът да бъде сред топ 100 участниците в класацията за тази игра към 31.05.16.

- Общо 100 участника ще спечелят раници, като по 20-ма ще бъдат изтегляни на случаен принцип до 1 работен ден след приключване на всеки един от 5-те Сезона. Условие за включване в томболите е участникът да постигне минимален брой точки от 400.

- Общо 50 участника ще спечелят бутилки вода, като по 10-ма ще бъдат изтегляни на случаен принцип до 1 работен ден след приключване на всеки един от 5-те Сезона. Условие за включване в томболите е участникът да постигне минимален брой точки от 400.

- Общо 50 участника ще спечелят чифт слушалки, като по 10-ма ще бъдат изтегляни на случаен принцип до 1 работен ден след приключване на всеки един от 5-те Сезона. Условие за включване в томболите е участникът да постигне минимален брой точки от 400.

4. Завърти и спечели

Описание на играта: участникът чрез клик завърта колело на късмета. При спиране на въртенето на колелото, участникът може да види какво е спечелил. В тази игра участникът веднага разбира какво печели.

Награди за игра “Завърти и спечели”:
- 30 броя светещо йо-йо – батерията е включена
- 30 броя брандирани хилки за плажен тенис с топче
- 30 броя брандирани силиконови гривни
- 30 броя брандирани фризбита
- 30 броя брандиран дюшек за телефон
- неограничен брой wallpapers Chupa Chups

В играта “Завърти и спечели” потебителят веднага разбира какво печели, като всеки ден на случаен принцип ще се печелят награди сред изброените по-горе. Общо 150 за целия период.

За да се включат в томбола за голямата награда Смарт часовник DIVA SMART BRACELET D007, участниците трябва да направят 400 точки на играта Chupaman, 500 точки на играта Счупи яйцето и максимум 20 хода при Откриване на двойки.

Участниците нямат ограничение за брой участия в игрите и брой спечелени награди.

· Kодовете се намират под скреч фолио на гърба на баркода на близалките Chupa Chups
Best of.
· Кодовете се регистрират на сайта www.chupachups.bg. Всеки код дава на случаен
принцип 1,2 или 3 Chupa кредити, които служат за отключване на игри за награди в
Играта.

За да регистрира код, потребителят трябва да изпълни следните стъпки:
· Да влезе с регистрацията си на сайта www.chupachups.bg или, ако няма такава, да се
регистрира
· От менюто да избере „Регистрирай кодове“
· Да въведе кода и да натисне бутона „Въведи“

Chupa кредити:
· След като регистрира код, потребителят получава Chupa кредити
· Тези кредити служат за отключване на игри на онлайн сайта www.chupachups.bg. Една
игра се отключва с 1 кредит.

Наградите за играта Chupa records са следните :
- 1 сгъваема тенис маса - комплектът включва: хилки, топчета и мрежа.
- 1 скейтборд TONY HAWK Peeper
- 1 велосипед River bachini 24"
- 1 Смарт часовник DIVA SMART BRACELET D007
- 100 брандирани футболни топки
- 100 брандирани музикални колонки
- 100 брандирани надуваеми възглавници
- 50 комплекта федербал – комплектът включва: перца и две ракети за федербал
- 50 брандирани безжични мишки - батериите не са включени
- 100 брандирани раници
- 50 брандирани бутилки за вода
- 50 брандирани чифта слушалки
- 30 броя брандирани светещо йо-йо - батерията е включена
- 30 броя брандирани хилки за плажен тенис с топче
- 30 броя брандирани силиконови гривни
- 30 броя брандирани фризбита
- 30 броя брандиран дюшек за телефон

Участниците ще бъдат уведомявани за спечелена награда от игрите Chupaman, Счупи яйцето, Открий двойките, както и печелившият на Смарт часовник, чрез електронно съобщение на email адреса, който са използвали за вход на онлайн сайта www.chupachups.bg. След като участникът се уведоми по електронна поща, че е спечелил, същият е длъжен в 5-дневен срок да предостави своите данни: трите имена, точен адрес за доставка и телефон за обратна връзка, според инструкциите в мейла. В случай че не се съобрази с горепосочения срок, участникът губи правото да получи наградата си и организаторите имат право да я предоставят на друг участник, отговарящ на условията на Играта.

Всички спечелили потребители, които са подали коректни данни за доставка, ще получат своите награди в рамките на 30 работни дни след края на играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара