Спечелете Kindle Paperwhite III, пътеводители на България и 10 тефтера


Краен срок - 24 май 2016

Наближава един от най-светлите български празници - 24 май – Денят на славянската писменост и на българската просвета и култура. Дойде време и за нашата нова игра с много подаръци!

Отново сме Ви приготвили интересни награди, свързани с празника. Този път избрахме за награда един от най-модерните четци за електронни книги Kindle Paperwhite III. Още десет от Вас ще получат пътеводители с над 100 идеи за красиви кътчета в България, които да посетите това лято. За да участвате в играта, трябва просто да отговорите на нашия въпрос – Коя е последната книга, която прочетохте?

Харесайте страницата на Тренквалдер България, където ще бъдат публикувани имената на печелившите. Намерете полезни съвети и идеи за Вашето кариерно развитие. За първите 10 участника в играта сме подготвили и допълнителни награди – 10 тефтера от Тренквалдер.

Играта ще започне на 25.04.2016. и ще приключи в 24:00ч. на 24.05.2016. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип. Имената на всички спечелили ще бъдат официално обявени на 25.05.2015. на фейсбук страницата ни и ще бъдат информирани чрез лично съобщение. Вземайки участие в конкурса, всички участници декларират, че са съгласни с правилата и условията на конкурса. Ако участниците, спечелили наградите, не отговорят в срок от 14 дни от обявяването им, правото върху наградата губи давност. Предстои обявяването на нови победители (от участвалите вече в играта), чиито имена ще бъдат изтеглени отново на случаен принцип. Замяната на предметната награда за пари, както и нейното преотстъпване, е невъзможно.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара