Спечелете 3000 хладилни чанти, 100 бр. Action Camera, 200 бр. слушалки, 100 бр. Блутуут високоговорители и още 11 хиляди награди от Tuborg


Краен срок - 10 юни 2016

Купи бутилка 330 мл., 500 мл. или 1 л. от лимитираната серия TUBORG CHOOSE YOUR COLOR OF FUN, изпрати един код под капачката с SMS на номер 1780 (Цена на SMS 0.29 лв. с ДДС за абонати на теленор и 0.30 лв. с ДДС за абонати на Мтел и Виваком) или регистрирай един код и избери за коя от големите награди искаш да играеш. Ако не спечелиш основна награда, може да спечелиш някоя от нашите по-малките награди.

В Промоцията участват всички продукти с търговска марка „TUBORG” с цветни промо капачка „Choose your colors of fun”, а именно бира в стъклена бутилка от 0,500 мл, стъклена бутилка 0,330 мл.и PET бутилка 1л., обозначени с рекламен гърлен етикет и промо код отпечатан под капачката.

Наградите, които могат да бъдат спечелени в рамките на Промоцията са:

Основни:

* 3000 (три хиляди) бр. Хладилни чанти
* 100 (сто) бр. Action Camera
* 200 (двеста) бр. Слушалки
* 100 (сто) бр. Блутуут високоговорители

Малки:

* 2000 (две хиляди) бр. Тениски
* 3000 (три хиляди) бр. Шапки
* 3000 (три хиляди) бр. Мустаци за бира
* 3000 (три хиляди) бр. Пакет 6 кена с бира

За участие в Промоцията е необходимо следното:

Всеки участник трябва да закупи един или повече продукт/а описани в точка 3.2., да изпрати Кода за участие, изписан от обратната страна на капачката с SMS на кратък номер 1780 или да го регистрира на Интернет страницата на Промоцията www.tuborg.com. За регистрация на Кода за участие в Интернет страницата на Промоцията www.tuborg.com, участникът трябва да попълни свой GSM номер, и-мейл адрес и Код за  участие, открит под капачката.

Регистрационната форма се валидира след потвърждение, че потребителят е прочел и се е запознал с Официалните правила на Промоцията и снатискане на бутона „Регистрирай”.

При регистриране на всеки код, Участниците биват уведомени веднага за статуса на тяхната регистрация, в зависимост от типа регистрация – съответно - чрез SMS или чрез съобщение на екрана. Цената на един SMS , изпратен на номер 1780, е 0,30 лв. с ДДС за абонати на M-tel и Vivacom и 0,29 лв. с ДДС за абонати на Telenor.

Регистрацията на код за участие на www.tuborg.com е безплатна.

За да участва за спечелване на една от наградите, съгласно точка 7.1. от настоящите Официални правила, Участникът трябва да регистрира Код за участие (независимо от цвета на капачката, под която е открит).

Участник може да регистрира неограничен брой Кодове за участие за срока на Промоцията, но не повече от 20 (двадесет) Кода за участие на денонощие за един GSM номер (независимо, дали регистрацията е била направена чрез SMS или на Интернет страницата на Промоцията). За целите на това ограничение, участникът се идентифицира посредством неговия GSM номер, чрез който е изпратил SMS с Код за участие или който е посочил в Интернет страницата на Промоцията при регистрацията на Код за участие.
С един SMS може да бъде регистриран само един Код за участие. За един Код за участие може да бъде изпратен само един SMS, респективно – да бъде направена само една уеб-регистрация на Интернет страницата на Промоцията. Всеки пореден опит да бъде регистриран един и същ Код за участие повече от веднъж, независимо дали от различни GSM номера, или чрез Интернет страницата на Промоцията, ще бъде считан, като невалидна регистрация.

При регистрация на Код за участие чрез Интернет страницата на Промоцията, участникът трябва предварително да посочи, за каква основна награда ще играе;

При регистрацията на Код за участие чрез изпращане на SMS, участникът играе за една от посочените в точка 7.1. от настоящите Официални правила награди без право на предварителен избор.

Всеки регистриран Код за участие участва само веднъж за спечелването на една основна или една малка награда, съгласно механиката на Промоцията по точка 8.11 от настоящите Официални правила и заложения в електронната система за теглене на награди алгоритъм. Ежедневно, автоматично след спечелване на печелившите за деня Кодове за участие, телефоните на спечелилите участници /със заличени последните три цифри/, ще бъдат
публикувани на Интернет страницата на Промоцията www.tuborg.com

Разпределяне на награди ще се извършва, както следва:

Основни награди: всеки ден на произволен принцип, по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на
видовете награди, на база регистрации на Кодове за участие в Промоцията, извършени в определен момент в реално време. По така описаната механика на Промоцията, в периода й ще се разпределят за спечелване средно по 47 /четиридесет и седем/ броя основни награди на ден;

Малки награди: всеки ден на произволен принцип, по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди, на база регистрации на Кодове за участие в Промоцията, извършени в определен момент в реално време. По така описаната механика на Помоцията, в периода й ще се разпределят за спечелване средно по 154 /сто петдесет и четири / броя малки награди на ден За спечелването на малка награда участват само регистрирани Кодове за участие, с които участници не са спечелили основна награда.

Кодовете, с които участник е спечелил основна награда, не участват за малка награда.

Участник може да спечели не повече от една награда от вид (видовете са 8), съгласно чл. 7.1 от настоящите Официални правила.

Участниците, спечелили награда от Промоцията са длъжни да пазят капачките с Кодовете за участие, които са регистрирали и да ги представи при получаването на наградата. Спечелил участник, който не представи капачки от промоционалните продукти с марка TUBORG с регистрираните от него Кодове за участие, няма право да получи спечелената от него награда.
В петдневен срок от получаване на SMS от Организатора за спечелена награда, спечелилият участник следва да се обади на телефони 024191205, 0898150505 (на цена в зависимост от тарифния план на абоната) от Понеделник до Неделя от 09.00 часа до 20.00 часа и при ограничено работно време по време на Великденските празници съответно на 29.04.2016 – от 12:00 до 16:00ч, 30.04.2016 – Почивен ден, 01.05.2016 – Почивен ден, 02.05.2016 - от 12:00
до 16:00ч и 06.05.2016 - от 12:00 до 16:00ч.. Участникът следва да посочи трите си имена, актуален телефонен номер за връзка, актуален домашен адрес или адрес по месторабота за получаване на наградата чрез куриер. Участникът може да посочи и трето лице- получател, надлежно оправомощено от него да получи наградата.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара