Спечелете комбинирана парова фурна Electrolux CombiSteam EOB8851AOX


Краен срок - 20 май 2016

Предстои най-прекрасното време на годината - пролетта! Изпълнена с множество празници, тя е сезон, в който празнуваме възраждането на живота. Искаме да ви предизвикаме да създадете за нас двустепенно меню, което бихте сервирали за някой от предстоящите празнични поводи - Цветница, Великден, Гергьовден и всички останали лични поводи, които празнувате през тези месеци. Очакваме да ни изпратите комбинация от две ястия, които си подхождат едно на друго, и са подходящи за празник - предястие и основно, салата и основно, основно и десерт, или комбинация по ваш избор. Изпратете ни най-сполучливите си хрумвания, придружени със снимка, а ние ще изберем най-интересните от тях и ще ги публикуваме на нашите страници, за да ги споделим с всички читатели. Конкурсът ще приключи в брой 160 за месец юни 2016 г., когато ще станат известни имената на победителите.

Голямата награда, която победителят ще получи, е комбинирана парова фурна Electrolux CombiSteam и специална книга с рецепти за готвене на пара „Тайната съставка"

Професионални резултати у дома с комбинирана парова фурна Electrolux CombiSteam EOB8851AOX

Здравословни и вкусни ястия, сочни отвътре, с чудесна коричка отвън, благодарение на комбинацията от ПАРА и нагряване Парата докосва нежно и равномерно храната от повърхността до сърцевината, запечатвайки естествените вкусове, сочност, хранителните качества, витамини и минерали Комбинацията от ПАРА и нагряване съкращава времето (-10 мин) и температурата за готвене (-20 С) Капацитет XXL на фурната (72 литра) - най-големия на пазара Сонда за храна (FoodProbe) за виртуален поглед над храната и гарантиране на желаното ниво на изпичане

Условието

Изпращайте писмата си с рецепти (doc файл) и снимки на ястията (jpeg файл с минимален размер 1МB) на contest-goodfood@s-media.bg, като посочите името на конкурса, за който участвате. За да можем да се свържем с вас и за да получите наградата си, вписвайте в писмото пълния си адрес и телефон за контакт. Срок за участие: 20 май 2016 г.

 Ще има и две допълнителни награди от Electrolux - сет за печене на мъфини и готварска престилка. Наградата е предоставена с любезното съдействие на търговска верига „Зора"


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара