Спечелете два безплатни самолетни билета до Берлин


Краен срок - 1 май  2016

Открий Берлин!

Eдин истински бонвиван, който не признава граници на своята свобода, колорит и начин на изразяване! Комбинацията от обаяние и дързост хипнотизира всеки, който иска да се докосне до пъстрата му култура, интригуваща история, авангардна архитектура, страхотна храна и неподражаеми партита!

И ти ли си един от тези хора? Сега имаш страхотния шанс да започнеш своето вълнуващо познанство с Берлин! Включи се в нашата игра и спечели два напълно безплатни самолетни билета до Берлин. Какво трябва да направиш, за да участваш? Просто е като детска игра – попълни формата и УСПЕХ!

За да се включи в Играта, участникът трябва да попълни формуляр за участие и да предостави име и фамилия, e-mail и телефон за връзка в периода между 01.04.2016 г. и 01.05.2016 г.

Участието в Играта не е свързано със закупуването на продукти или услуги, предлагани от Е-Скай

Предоставените лични данни ще бъдат използвани от организатора за маркетингови цели.

Победителят ще бъде изтеглен  до 10.05.2016 г. на базата на лотариен принцип чрез компютъризирана система и обявен на страницата на „Е-Скай“ във Facebook.

След края на Играта ще бъде направена проверка дали участвалите в Играта отговарят на условията на Играта и ще бъдат автоматично изключени участниците, които не отговарят на условията на Играта.

Наградата в Играта е една и е два двупосочни самолетни билета до Берлин, които ще бъдат предоставени на победителя. Билетите са осигурени от авиокомпания airberlin и следва да бъдат използвани в период, посочен от авиокомпанията, според нейните възможностите и наличните свободни места. След като бъде обявен Победителя, негово задължение и отговорност е да се свърже с авиокомпанията, за да уточни датите, на които ще бъдат използвани самолетните билети и други подробности, произтичащи от използването на самолетните билети. Е-СКАЙ не носи никаква отговорност при осигуряването и използването на наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара