Спечелете всеки ден 5 комплекта с по 10 Milka шоколади


Краен срок - 10 май 2016

Всеки може да стане творец! Включи се в конкурса и се вдъхнови от съставките на Milka Collage!

Създай профил, вдъхнови се от съставките на Milka Collage и можеш да спечелиш една от нашите дневни награди!

За да участва в промоцията, всеки потребител трябва да регистрира профил, следвайки стъпките на екрана.

Стъпка 1: Създай профил на сайта www.milkacollage.bg и създай свой Milka колаж, като използваш предварително зададените елементи.
Стъпка 2: Запази създадения от теб колаж в галерията на Milka.

Стъпка 3: Всеки създал и запазил поне един колаж автоматично влиза в томбола за награда.

Награди: Комплект от 10 шоколада Milka Collage (5xMilka Collage Caramel 93g + 5хMilka Collage Raspberry 93g) (5 комплекта на ден, общо 105 комплекта за периода на промоцията)

Дневните награди се теглят на в края на всеки ден на произволен принцип чрез специално разработен за целта софтуер в присъствието на 3-членна комисия.

Спечелилите дневни и седмични награди ще бъдат известени чрез имейл съобщение на регистрирания в профила имейл адрес, на който ще получат инструкции как да подадат своите данни за доставка в 10-дневен срок. Всички печеливши ще бъдат публикувани и на страница Печеливши на www.milkacollage.bg. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока, посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

Организаторът умолява всички участници стриктно да проверяват своята пощенска кутия както и „SPAM” (СПАМ) директория за получен от нас имейл!

Участието в играта не е обвързано с покупка. Един участник може да публикува максимум 5 колажа на денонощие и 105 за целия период на промоцията.

Един участник може да спечели само по ЕДИН брой награда от вид.

Единният идентификатор в играта е имейл адресът на лицето. Забранено е използването на повече от един профил (имейл адрес) с публикуван/и колажи от едно и също лице и организаторът има право да дисквалифицира нарушителите.

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара