Спечелете 100 бр. спирали Avon Big&Multiplied


Краен срок - 21 март 2016

Готовa ли си за предизвикателство? Направи си най-якото селфи с намигване, качи го на нашата специална страница и спечели новата спирала Big&Multiplied!

Камера, намигване, селфи! Успех

Томбола с награди: всеки регистрирал се на сайта и качил своя снимка има право на участие в томболата. Всеки участник има право да качва неограничен брой снимки.

Наградите в томболата са до 100 бр. спирали Avon Big&Multiplied. Броят на раздадените наградите е пряко обвързан с броя на качените от участниците снимки на сайта както следва: За всеки 20 снимки – по една спирала, но не повече от 100 броя за целия период на кампанията.

Тегленето на наградите ще се извършва чрез жребий на 22.03.2016 година, като от всички публикувани снимки, на случаен принцип, ще бъдат избрани печелившите участници, броят на които се определя от броя достигнати награди, но не повече от 100, както и 15 резерви. За резултатите от жребия се съставя протокол.

Имената на печелившите Участници ще бъдат обявени на www.multifun.photo до 2 работни дни след датата на теглене на наградите.

В срок до 5 работни дни след обявяване на печелившите Участници, Организаторът ще се свърже с тях по имейл. До 5 дни след изпращане на имейла, печелившите Участници трябва да върнат отговор с контактите си за получаване на награда.

Наградата се получава по куриер за сметка на Организатора на посочения от печелившия Участник, съответно на посочения от резервния печеливш Участник, точен адрес за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара