Спечелете 15 семейни СПА уикенда, 60 аудио системи и 300 уреда за закуска от Cappy


Краен срок - 8 май 2016

Първият период започва да тече от понеделник, 21 март до неделя 3 април, 23:59 ч. (двуседмичен период). След това, периодите са на седмична база, както следва:

- 04 април, 00:00 ч. до 10 април, 23:59 ч.
- 11 април, 00:00 ч. до 17 април, 23:59 ч.
- 18 април, 00:00 ч. до 24 април, 23:59 ч.
- 25 април, 00:00 ч. до 01 май, 23:59 ч.
- 02 май, 00:00 ч. до 08 май, 23:59 ч., като последното теглене на жребий ще бъде понеделник, 09 май 2016г.

Общата продължителност на промоцията е 7 седмици.

Участващите опаковки са всички вкусове сокове, нектари и плодови напитки с марка Cappy в опаковка от 1L (Портокал 100%, Портокал 50%, Праскова, Кайсия, Вишна, Ябълка, Мултивитамин, Ананас, Банан, Зелена Ябълка, Ягода, Червен портокал, Цял Портокал, Great Start! Портокалов микс 100% и Great Start! Мултифрут с капка мед, Cappy Pulpy с вкусове: портокал, грейпфрут, праскова и ябълка). В промоцията не участват промоционални опаковки Cappy 2X1L (портокал 50%, праскова и ябълка).

С участие в промоцията може да бъде спечелена една от следните награди:

    „3 в 1 уред за закуска“: 300 броя.
    „Аудио система”: 60 броя.
    Голяма награда: семеен SPA уикенд: 15 броя.

Общият брой на наградите е 375.

За участие в Промоцията, е необходима покупка на две опаковки от 1L на участващите в промоцията Cappy продукти, като двата продукта трябва да са закупени и да присъстват на една касова бележка, издадена от търговския обект за удостоверяване на извършената покупка. Регистрирането на номерa на касовата бележка със закупени два продукта от участващите опаковки на уебсайта на промоцията: www.cappypromo.bg дава право за участие в жребий за спечелване на една от описаните награди

Регистрация трябва да бъда направена чрез уебсайта www.cappypromo.bg Регистрация е безплатна и изисква следното:

    Номер на мобилен телефон (08x 1234567);
    Име и фамилия;
    При натискане на бутона „Регистрирай ме“, участниците:
        Приемат официалните правила на Промоцията;
        Декларират, че имат навършени 14 години, както и че имат съгласие на родител / настойник за участие в Промоцията, в случай че нямат навършени 18 години.

Регистрацията не изисква e-mail потвърждение. Задължително е Участникът да регистрира своя персонален номер на мобилен телефон.

За да бъде допуснат за участие в седмичното теглене на жребий за спечелване на определена награда, Участникът трябва да регистрира изисквания минимум от номера на касови бележки за всяка седмична награда. Всяка седмица участникът трябва да регистрира посочения по-долу брой номера на касови бележки, за да може да участва за спечелване на някоя от наградите:

    Минимум 1 регистриран номер на касовa бележкa дава право на участие в тегленето на жребий за спечелване на „3 в 1 уред за закуска“ през съответния период, в който е регистрирана бележката;
    Минимум 2 регистрирани номера на касови бележки дават право на участие в тегленето на жребий за спечелване на „аудио система” през съответния период, в който са регистрирани бележките;
    Минимум 3 регистрирани номера на касови бележки дават право на участие в тегленето на жребий за спечелване на семеен SPA уикенд – голяма награда – за нея участват всички регистрирани касови бележки от всички периоди на промоцията.

Регистрацията на една касова бележка важи за участие за съответния период от промоцията, в който е регистрирана, както и в тегленето за голямата награда.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж и с нея може да се участва за съответната седмична награда, както и за голямата награда.

Един участник може да спечели максимум една награда от всеки период на промоцията.

От участниците се изисква да запазят касовите бележки, номерата на които са били регистрирани за участие в промоцията, като доказателство за покупката и да ги предоставят при получаване на наградата.

Победителят ще бъде избиран на случаен принцип, чрез електронно теглене на жребий за всеки период от промоцията. През всеки период от промоцията ще бъдат изтеглени съответно: 50 награди „3 в 1 уред за закуска“ , 10 награди „аудио система”, а в края на промоцията 15 голeми награди по време на финалното теглене на 09 май 2016г.

По време на всяко теглене ще бъдат изтеглени резервни победители, които да получат наградите, в случай че изтеглените победители се откажат или не бъдат открити.

Имената на победителите ще бъдат публикувани на уебсайта www.cappypromo.bg. в рамките на 6 работни дни след тегленето на жребия за съответния период.

В рамките на една седмица след всеки жребий, представител на потребителския хотлайн център на Организатора, ще се свърже с потребителя и той ще бъде помолен да се идентифицира. Победителят ще бъде помолен да предостави своя адрес така, че да може да му бъде изпратена наградата.

Всички награди, спечелени съгласно правилата през съответния период, трябва да бъдат потвърдени от победителите най-късно до понеделника, след следващия седмичен период на телефон: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в страната и с работно време от 9:00 до 17 часа в работни дни).

Наградите ще бъдат доставени с куриер до адреса на победителя.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара