Спечелете преса за обем и 4 козметични несесери Rowenta


Краен срок - 8 март 2016

Решихте ли как, къде и с кого ще отпразнувате 8 март?

Нашата нова ИГРА ще ви даде блестящи идеи! Включете се с 3 лесни стъпки:

1. Изберете една от 4-те визии, която е най-подходяща за вашия 8 март;
2. Напишете в коментар под снимката на избраната визия мястото, на което ще празнувате: на ресторант, на клуб, сред природата у дома и т.н.;
3. Тагнете в коментара си човека или хората, с които ще отбележите празника.

Една от Вас, Дами, има шанс да се сдобие с пресата за обем Rowenta Volum'24, а други четири - с козметични несесери Rowenta.

Наградите - 1 (един) бр. преса за обем Rowenta Volum’24 и 4 (четири) бр. козметични несесери ROWENTA ще бъдат изтеглени на томболен принцип чрез специален софтуер, в присъствието на 3 /трима / служители на Възложителя или Изпълнителя, като за целта се съставя и Протокол. Тегленето и обявяването на печелившите ще се състои на 09.03.2016 г.

Печелившите участници са 5 (пет) и ще бъде уведомен чрез лично съобщение, изпратено от Rowenta Bulgaria, на 09.03.2016 г. Имената им ще бъдат обявени и на самата страница на Rowenta Bulgaria в същия ден.

Печелившите участници, получили лично съобщение от Rowenta Bulgaria, че печелят, трябва да отговорят в срок до 10 (десет) календарни дни, считано от датата, на която им е изпратено съобщение, в отговор на което трябва да подадат своите данни за доставка на наградата (три имена, адрес за доставка и телефон за връзка).

Всяка награда се изпраща по куриер на посочения адрес до 30 работни дни от датата на получаване на данните за доставката, като разходите са за сметка на Организатора.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара