Спечелете пасатор Tefal Infiny force


Краен срок - 14 март 2016

Спомняте ли си кой ви запали по готвенето? И тъй като ние вече 60 години ви вдъхновяваме с идеи, с които правим живота ви по-лесен всеки ден, решихме да ви попитаме кои са хората, с които споделяте своите незабравими моменти в кухнята.

Напишете ни в коментар кой е човекът, който ви накара да се запалите по кулинарното изкуство и кое е било първото ви успешно приготвено ястие, и може да спечелите пасатора Tefal Infiny force, за да разгърнете още повече своите готварски умения!

За да се включи в мини-играта Участникът трябва да попълни в коментар под поста на мини-играта кой е бил човекът, който го е запалил по кулинарното изкуство, както и кое е било първото успешно приготвено ястие на Участника.

Коментари, които нямат такова съдържание, не участват в томболата за наградата.
Периодът на мини-играта е от 16:10 часа на 10.03.2016 г. до 23:59 ч на 14.03.2016 г.

Наградата – 1 (един) бр. х пасатор Tefal Infiny Force, ще бъде изтеглена на томболен принцип чрез специален софтуер, в присъствието на 3 /трима / служители на Възложителя или Изпълнителя, като за целта се съставя и Протокол. Тегленето и обявяването на печелившия ще се състои на 15.03.2016 г.

Печелившият участник е 1 (един) и ще бъде уведомен чрез лично съобщение, изпратено от Tefal Bulgaria, на 15.03.2016 г. Името му ще бъде обявено и на самата страница на Tefal Bulgaria в същия ден.

Печелившият участник, получил лично съобщение от Tefal Bulgaria, че печели, трябва да отговори в срок до 10 (десет) календарни дни, считано от датата, на която му е изпратено съобщение, в отговор на което трябва да подаде своите данни за доставка на наградата (три имена, адрес за доставка и телефон за връзка).

Наградата се изпраща по куриер на посочения адрес до 30 работни дни от датата на получаване на данните за доставката, като разходите са за сметка на Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара