Спечели NIKE AIR MAX 90


Краен срок - 26 март 2016

Направи снимка на любимият ти модел NIKE AIR MAX или на колекцията ти от модели NIKE AIR MAX, събери най-много гласове и ще спечелиш NIKE AIR MAX 90.

Гласуването се извършва на база на гласуването на всеки един натиснал бутона за гласуване за снимка. Всеки един потребител посетил галерията със снимките може да гласува еднократно за всяка една снимка, като системата автоматично добавя неговият глас към останалите за снимката към момента.

В играта се допускат само авторски снимки, като със съгласяването с общите условия участника гарантира това. Снимката не може да бъде съавторска, да съдържа неприлично, провокативно, открито сексуално ориентирано или друг вид неподходящо съдържание. Участник спечелил наградата със снимка неотговаряща на общите условия ще бъде дисквалифициран и наградата ще бъде присъдена на следващия след него по вот.

Победителят в играта ще бъде участника събрал най-много гласове със своята снимка до 17:00ч на 26.03.2016г. съобразно събраните гласове под снимката и ще бъде обявен в FACEBOOK страницата на BUZZ. Победител трябва в рамките на 14дни от обявяването да се свърже с екипа на BUZZ в FACEBOOK страницата на лично съобщение.

Наградата в играта са чифт обувки NIKE AIR MAX 90. Наградата ще бъде връчена в магазин BUZZ (гр.София, бул.Черни Върх 100 – Mall Paradise) след като победителя се свърже с екипа на BUZZ и бъде поканен от тях в определен за награждаване ден. Победителят ще има правото да избере обувките от наличните модели NIKE AIR MAX 90 в магазин BUZZ и само с удостоверяване на валиден личен документ. Всички допълнителни разходи по получаването на наградата извън магазин BUZZ са за сметка на победителя. Участниците в играта гарантират правото при получаването на наградата да бъдат снимани с наградата и публикувани във Facebook страницата на BUZZ.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара