Спечелете 5 награди от серията "365" на SNB


Краен срок - 30 март 2016

Знаем, че искате сутрешният ви душ да е освежаващ и грижовен към кожата на тялото ви. Знаем също така и че вашите ръце са създадени, за да докосват най-нежната кожа на света, да даряват най-топлата ласка и да вършат домакинската работа по най-добрия начин. Знаем, че дори когато си почивате, те не спират – създават нещо красиво или разлистват страниците на любима книга… Знаем, че понякога усещате кожата на ръцете и тялото си недостатъчно нежна и красива, защото, в старанието си да бъдете добри майки, успели жени и какво ли още не, забравяте да се погрижите за нея.

Знаем и затова създадохме нещо свежо, което ще утоли жаждата на кожата на ръцете и тялото. Днес ще ви запознаем със серия "365" на SNB, която включва Душ гел със сок от арония, Крем за ръце със сок от арония и Почистващ лосион със сок от арония. Всички те пленяват сетивата със свеж флорално-плодов аромат. Да, в продуктите от серия "365" на SNB има натурален, свеж сок от арония – питателен коктейл за кожата на ръцете и тялото ви.

Сега е време лично за се убедите в качествата на серия "365". От 21 март до 30 март 2016 г. включително напишете като коментар в настоящата тема кой от трите продукта желаете да ви подарим. И това не е всичко! Идете на www.starnails.bg, разгледайте всички цветове лак за нокти на SNB Professional и в коментара си добавете и името на онзи лак, с който искате да преобразите маникюра си през пролетта.

На 31 март 2016 г. в томбола на случаен принцип ще бъдат изтеглени петима от всички участници и всеки от тях ще спечели един продукт от серия "365" и лака за нокти SNB Professional, който е посочил в коментара си.

И това не е всичко! Всеки, който остави коментар за участие в играта под статията, ще получи специален промо код, който осигурява 40% еднократна отстъпка при поръчка на продукти от серия "365" на SNB. Отстъпката важи за цените на дребно с ДДС и само при поръчка от нашия е-магазин на www.starnails.bg.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара