Спечелете всяка седмица 2 кошници с продукти за домашната трапеза


Краен срок - 26 април 2016

Мислиш си, че познаваш вкуса на България?

Стани посланик, предай нататът!

ВКЛЮЧИ СЕ И ТИ!

Да покажем заедно на света богатото разнообразие на националната българска кухня.

Сподели с нас снимка на готовото ястия, а защо не и самото приготовление, качи снимкита и ни издай рецептата.

Може да е традиционно българско ястие, съвременна интерпретация или просто много, много вкусна импровизация!

100 от вас ще имат възможността да представят България по време на първия по рода си МЕЖДУНАРОДЕН КУЛИНАРЕН ФЕСТИВАЛ, който ще гостува през май в 8 бълграски града.

Всеки желаещ да участва в Конкурса трябва:
1/ в периода 1 март – 24 април 2016г. да се запише за участие на официалната страница като попълни онлайн регистрационен формуляр с личните си данни от документ за самоличност: 3 имена, дата на раждане, имейл, телефон за връзка, град/село на местоживеене.
2/ След попълване на формуляра участникът следва да избере в коя категория желае да се състезава:
- предястия/салати (тук влизат и разядки, домашно приготвени мезета, топеници, туршии, компоти, зимнина);
- супи (топли/студени);
- основни блюда (месни, безмесни, постни);
- десерти/печива.
3/ Когато и категорията е отметната, участникът трябва да разпише рецептата и да прикачи до 5 снимки на приготвеното ястие. По желание на участника, той може да качи кратко видео до 60” представящо процеса на приготвяне / презентация на рецептата си.

Жури от професионални готвачи ще определи участниците, чиито рецепти са отговорили на критериите на конкурса.

Имената на полуфиналистите в Конкурса за 100 рецепти, които най-добре ще представят България на Международния кулинарен фестивал в 8 български града, ще бъдат обявени на страницата на Конкурса www.IknowBulgaria.bg 26 април 2016г.

Избраните полуфиналисти ще бъдат поканени да участват в кулминацията на кампанията - Международния кулинарен фестивал, който през месец май 2016г. ще обиколи 8 български града, за да представи полуфиналистите и техните ястия и да избере победител във всеки град във всяка категория.

Всеки участник има право да участва с неограничен брой рецепти във всяка от категориите.

Рецептата заедно със снимката / снимките се публикуват на сайта до 24 часа в делнични дни след качването им и след одобрение от страна на администратор. Администраторът има право да преценява дали качената снимка отговаря на темата и на изискванията.

Всяка седмица от 1 март до 24 април включително, Организаторът ще тегли по двама участника на седмица, които ще получат кошница с продукти като награда. Една кошница ще бъде разиграна измежду всички участници, регистрирали се и качили рецепти на сайта www.iknowbulgaria.bg в дадената седмица. Втората кошница ще бъде разиграна в игра на ФБ страницата на iknowbulgaria, в която потребителите ще определят в коментар, коя от рецептите е техният избор за рецепта на седмицата. Рецептата събрала най-много коментари ще бъде печеливша, а един от коментиралите ще бъде избран на случаен принцип и ще получи награда - кошница с продукти. Печелившите ще могат да получат наградите са на посочения от тях адрес, като разходите за куриер ще бъдат за тяхна сметка. Организаторът на играта не поема разходите за куриер. Всеки град-домакин на Международния кулинарен фестивал ще излъчи свой собствен победител във всяка от четирите категории, който ще получи почетна грамота.

С участието си в Конкурса за 100-те рецепти и техните презентации, които най-добре ще представят България на международен кулинарен фестивал 2016 г., участниците декларират, че притежават авторските права върху качените снимки / видеа, и дават съгласието си те да бъдат използвани в онлайн и печатни медии с цел популяризиране на Конкурса с преотстъпване правата върху кадрите, както и за отпечатване на кулинарна книга - сборник с избрани рецепти. Организаторът не носи отговорност, ако участник е използва неправомерно снимки на друг автор или негови фотоси бъдат публикувани в онлайн и/или офлайн издания, без да се цитира автора и източника, от който са взети. Цялата отговорност за нерегламентирано публикуване на материали и авторските им права, следва да бъде потърсена от участникът направил публикацията.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара