Спечелете комплимент от Suchard


Краен срок - 8 март 2016

Кои са най-важните жени в живота ти? Те са винаги до теб – и в щастливите, и в трудните моменти.

Разкажи ни, напиши в коментар имената на тези специални жени и спечели комплимент от Suchard.

За да се включи в играта, всеки потребител трябва да посочи отговор на въпрос в коментар под пост, публикуван на страницата на Suchard Bulgaria във Facebook.

Посочвайки като отговор„най-важните жени в своя живот“, участникът декларира следното:
•    в случай, че материалът (постът) съдържа лични данни на трето лице, различно от потребителя, последният е получил предварителното съгласие на това лице/а да използва неговите/ тяхните лични данни и/или обекти на интелектуална собственост в материала за целите на настоящата промоция;
•    дава изричното си съгласие постът му да бъде публикуван от Организатора на във Facebook, гледан или споделян във Facebook от други потребители, за което на участника не се дължи възнаграждение

На края на периода на Играта на томболен принцип ще бъдат изтеглени 4-ма печеливши измежду всички валидни участия в Играта чрез томбола, в присъствието на тричленна комисия.

За периода на промоцията ще бъдат раздадени общо 4 кутии Suchard: Suchard Figaro, 153g.

Профилите на печелившите участници ще бъдат публикувани в отделен пост на www.facebook.com/suchard.bg. Всеки печеливш е длъжен да подаде своите данни за доставка (телефон, име и адрес) като лично съобщение към Facebook профила на бонбони Suchard. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срок от 10 дни, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара