Разпознай Красотата на България и спечели награда


Краен срок - не е посочен

Скъпи приятели, вероятно мнозина от вас са виждали или дори имат у дома си календар с красивите гледки от България, рисувани от Янко Янев.

А искате ли да имате репродукция с автограф от самия художник?

ЯНКО ЯНЕВ е един от най-разпознаваемите български художници. Картините му са буквално навсякъде – по календари, репродукции, картички, магнити, керамика и сувенири. Негови оригинали красят домове, офис сгради, заведения и хотели по целия свят. Голяма част от времето и енергията си е посветил на красотата на България. Чрез картините си се опитва да покаже България, нейния бит и материалната култура, по емоционален начин, разбираемо.

Целта ни е с тази игра да популяризираме българското изкуство, българската природа, архитектура и знанието за страната ни като цяло. И още нещо. За да може тези картини и информацията за местата на тях да достигнат до по-широка аудитория, ви приканваме да споделяте и участвате!

Всяка седмица ще публикуваме снимка на картина от Янко Янев с информация за мястото, което е нарисувано. От вас се иска да назовете името на това място като коментар под съответния материал на страницата ни.

Освен това ще се радваме, ако можете да споделите с нас интересна информация за това място – нещо неизвестно или малко известно, нещо любопитно, нещо вълнуващо, личен спомен, който го прави по един или друг начин специално. Най-интересните истории ще бъдат публикувани в отделен материал на сайта ни, а техните автори ще видят изписани имената си след края на играта.

Ще публикуваме картини всяка сряда сутрин. Можете да изпращате коментари и отговори на въпроса до края на деня (23:59) в понеделник. Във вторник ще се публикува името на печелившия, след редакционно гласуване. Затова определено ще е добре, ако напишете нещо за мястото на картината. Не е нужно да е дълго, достатъчно е да отразява личното ви отношение.

Веднага след определяне на победителя за седмицата, ние ще се свържем лично с него на мейла, от който се е регистрирал за участие в играта и който е видим само на нашите системни администратори.

Очакваме отговорите, коментарите, историите ви и пожелаваме на всички УСПЕХ с РАЗПОЗНАЙ КРАСОТАТА НА БЪЛГАРИЯ!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара