Отговори и спечели хладилник Либхер с 10 години гаранция


Краен срок - 1 април 2016

Всеки ден в сайта на радиото ще намирате по един въпрос. Отговорете правилно с коментар под поста във фейсбук и един от вас в края на седмицата ще спечели хладилник Либхер!

Въпросът за 21.03., е: На коя марка ЗОРА става изключителен представител за България през 2009 година?

Имате възможност да спечелите хладилник Либхер (с нето обем: 136 литра/ Енергиен клас: А+/ Ниво на шум: 38 dB/ Черен цвят със Swing Design с вградена дръжка на вратата), който е конструиран и се използва от немската армия с 10 години гаранция директно от завода на Либхер в България.

Либхер откри завода в България на 19 октомври 2000 година в с. Радиново до град Пловдив и е произвела до момента над 8 милиона хладилника, като в момента произвежда над 800 000 уреда годишно.

В началото на тази година завърши третото разширение на завода с новия логистичен център, който е с площ 38500 кв. метра. Така общата площ на фабриката достигна над 90 декара застроена площ.

Всяка година се изнасят в цял свят над 700 000 уреда за цял свят (над 95% от производството), като основните партньори са Германия, Австрия, Холандия, Швейцария, Франция, Испания, Белгия и т.н.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара