Спечелете невероятна чанта Ted Backer


Краен срок - 28 март 2016

Иска ли ви се да промените нещо този сезон? Сега е моментът!

Време е за промяна и ново начало! Време е да погледнем напред и да се преобразим, заедно със света около нас. Време е да изберем какви искаме да бъдем днес!

Представяме ви новите колекции Пролет/Лято 2016 във Fashion Days!

Огромно разнообразие от модни продукти, с които ви предизвикваме да погледнете по друг начин на стила си и да му добавите повече цвят и настоение. Бързата ни доставка гарантира, че ще сте подготвени за всеки повод този сезон. Добавяме и щипка модно вдъхновение и Воала – вече сте готови да съберете всички погледи.

A какво по-добро ново начало от перфектният аксесоар?! Спечелете луксозен модел на Ted Baker като ни помогнете да изберем любимите продукти от новите ни колекции.

Коя е вашата модна находка за Пролет/Лято 2016? Обувки, аксесоари или онази цветна рокля, с която вече си се представяте? Споделете предпочитанията си на нашата Facebook страница и участвайте за страхотната награда.

За да участват в Кампанията, участниците трябва:
а) да влязат на Facebook страницата на Fashion Days
б) да оставят коментар кой е любимият им продукт от колекции Пролет/Лято 2016, като коментарът трябва да съдържа линк към продукта от уебсайта на fashiondays.bg. Коментарът трябва да е публикуван от Организатора под пост за играта.

Победителят от конкурса ще получи чанта TED BAKER със следните характеристики:

- дамска бяла чанта с релеф Сафиано
- метални детайли в златисто
- дръжки с две опции за носене
- 2 отделения
- разделителен джоб с цип
- вътрешни джобове: един с цип
- метални крачета на дъното
- магнитен клипс

Победителят от Кампанията ще бъде информиран посредством съобщение във Facebook в рамките на 10 работни дни от датата на изтегляне на името му


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара