Спечелете билети за европейското турне на Графа


Краен срок - 20 април 2016

Само в офисите на Фактор И.Н. имате възможността да спечелите билети за европейското турне на Графа и да направите подарък за близките Ви, които са далеч от Вас, като им подарите тази изненада - ще посетят концерт в Европа на един от най-популярните изпълнители, ще го видят на живо, ще пеят любимте си български песни!

Десет късметлии ще получат по два билета за избран от тях град - Виена, Лондон, Брюксел, Амстердам, Берлин, Франкфурт, Мюнхен, Цюрих, Мадрид и Барселона.

В периода 1.03.2016 - 20.04.2016 може да се регистрирате за участие в томболата, която ще Ви осигури билет за две места с автограф лично от Графа за града от турнето, в който живеят вашите близки.

Как да участвате за билет?

    Изпрати или получи пари с МъниГрам само в офисите на Фактор И.Н. през периода на кампанията *
    Регистрирай номера на твоя превод в интернет от тук;
    Спечели и подари билет за две места с автограф на Графа на свой роднина или близък в чужбина

Направете регистрацията си още сега...

Споделетe на близките си за концертите на Графа в техния град, защото само те с помощта на Фактор И.Н. могат да осигурят на трима от Вас самолетен билет и джобни пари, за да сте по-близко до тях! Ето какво трябва да направят с Ваша помощ:

    Да отидат на концерт на един от най-обичаните български изпълнители, да се забавляват с неговата музика и да се почувстват по-близо да родината си .
    Да си вземат от брошурите, които се разпространяват на концерта, защото всяка една от тях съдържа 5-цифрен уникален код.
    Да се погрижат за Вас, като направят паричен превод паричен превод с MoneyGram.
    Да получите превода единствено и само в офисите на Фактор И.Н.
    Вие или Вашият близък да регистрирате номера на паричния превод в интернет (очаквайте след 12.05.16)
    Да стискате палци и да се надявате късметът да е при Вас!

Турнето на Графа започва на 12 май във Виена и завършва на 28 май в Барселона. От 12 май до 12 юли е периода, в който може да участвате и спечелите самолетен билет и джобни пари. Успех! Следете всичко за концертите на Графа и през неговата фейсбук страница: https://www.facebook.com/Grafa.Official/?fref=ts


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара