Спечелете 39 комплекта с апетитни кексчета


Краен срок - 23 март 2016

Обичаш ли сладки изненади без повод? Вдъхнови се и отговори в коментар как би изненадал любим човек с Couple Cake!

Бъди креативен и участвай за 39 комплекта с апетитни кексчета, за да имаш възможността да изпълниш своята идея!

Разбери в 16:00 ч. на 23 март дали си сред печелившите.

Участие заявява всеки потребител, който изпълни условието да състави авторски текст по задание „Как би изненадал любим човек с Капъл кейк? , който трябва да бъде публикуван като коментар под визията на Организатора.

Задължително условие за участие е коментарът да бъде авторски и да не копира предходен в настоящата Играта. В противен случай, участието на потребителя няма да бъде зачетено.

След изтичане на предварително обявения период на играта измежду регистрираните участници чрез специално генериран софтуер на произволен принцип ще бъдат изтеглени 39 (тридесет и девет) победители.

Победителите ще бъдат оповестени публично до 16ч. на 23.03.2016г. във фейсбук страницата на „Победа“ (www.facebook.com/pobedaad) след приключването на Играта.

Оповестяването на победителите ще се извърши чрез 4 (четири) разкриващи визии, съдържащи име, фамилия и профилна снимка на потребителите, съгласно описания по-горе механизъм.

Всеки участник, обявен за победител в Играта, има право да получи от Организатора награден комплект, наричан за краткост „Наградата“, който да му бъде доставен на посочен адрес чрез куриер за сметка на Организатора.

Наградите представляват:
- 3 комплекта Couple Cake, всеки от който съдържа 3 броя мини кекс „Couple Cake“ с вкус боровинка, презентирани в аранжирана подаръчна мини кошница;
- 3 комплекта Couple Cake, всеки от който съдържа 3 броя мини кекс „Couple Cake“ с вкус какао, презентирани в аранжирана подаръчна мини кошница;
- 33 комплекта, включващи 2 броя Couple Cake (1 бр. вкус боривинка и 1 бр. вкус какао)
и ще бъдат разпределени на случаен принцип между изтеглените 39 броя победители.

За да получи наградата, обявеният за победител участник указва адреса, където да му бъдат доставени спечелените продукти, чрез електронно писмо, изпратено на електронната поща на Организатора, а именно: igri@pobeda.bg.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара