Спечели новата спирала на AVON Big&Multiplied!


Краен срок - 29 март 2016

1 въпрос и 15 награди! Искаш ли да си един от късметлиите, които ще имат нова спирала? Последвай линка и виж как да участваш!

Всеки участник може да отговори на въпроса на Организатора, който ще бъде публикуван във Facebook страницата на Ейвън и след като изпълни всички необходими условия за реална регистрация в играта ще участва в томбола за наградите.

Наградите в томболата са 15 броя продукти на Ейвън – спирала Big&Multiplied.

Тегленето на наградите в томболата ще се извърши в на 30.03.2016 година в 10.00 часа чрез жребий, като от всички участници, дали верен отговор,  на случаен принцип ще бъдат избрани 15 печеливши, както и три резерви.

Имената на печелившите Участници ще бъдат обявени на Facebook страницата на Организатора до 2 работни дни след датата на теглене на наградите.

В срок до 5 работни дни след обявяване на печелившите Участници Организаторът се свързва с тях на предоставения имейл адрес.

Наградата се получава по куриер за сметка на Организатора на посочен от печелившия Участник, съответно на посочения от резервен печеливш Участник, точен адрес за доставка. Печелившият Участник/резервният печеливш Участник следва да осигури и уговори удобен ден и час за доставка на наградата. Във всички случаи доставката следва да бъде направена от 09:00 до 17:00 часа в рамките на 15 работни дни, считано от уговарянето на удобен ден и час за доставка между куриерската фирма и печелившия Участник, само на територията на Република България.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара