Отгатни и спечели Насладки


Краен срок - 25 февруари 2016

Скоро в магазините ще те очаква нов вкус "Насладки". Отгатни какъв е той и го опитай преди всички останали.

Обичаш ли комбинацията от леко маслено тесто и вкусен плодов мармалад? Ами ако ти кажем, че сме ти подготвили Насладки с нов неустоим вкус? Даваме ти възможност да го опиташ преди всички останали – нужен ти е само малко късмет и правилно предположение.

За да участваш в томболата за награди, трябва да дадеш правилно предположение за новия вкус Насладки в коментар под публикацията, която те доведе до настоящата бележка. Верният отговор е един от плодовете, които сме ти показали в снимката към тази публикация. Избери един от тях и ни кажи предположението си в коментар под публикацията.

Имаш време да участваш от 14:00 ч. на 23.02.2016 г. (вторник) до 14:00 ч. на 25.02.2016 г. (четвъртък). След края на играта ще обявим какъв е новият вкус Насладки и ще изберем 10 от всички участници, дали вярно предположение, които ще получат сладка награда.

Само първият ти отговор в коментар се отчита като записване за играта. Всеки следващ коментар няма да участва в томболата и не увеличава шансовете за награда. В томболата НЯМА да участват коментарите на стената на Престиж-96, коментарите в лични съобщения до Престиж-96, коментарите под настоящата бележка, както и коментарите под правилната публикация, направени след 14:00 ч. на 25.02.2016.

Печелят 10 от всички фенове, коментирали под снимката до 14:00 ч. на 25.02.2016 г.  Печелившите ще бъдат определени на случаен принцип чрез специализиран за целта софтуер. Списъкът с печелившите участници ще бъде публикуван във Facebook страницата ни www.facebook.com/Prestige96bg

В играта има общо 10 броя награди, като една награда представлява кутия Насладки с нов вкус 165 г.

Ще обявим печелившите от томболата в публикация на Facebook страницата ни www.facebook.com/Prestige96bg. Ако видиш своя фейсбук профил в списъка, те молим да ни напишеш лично съобщение във Facebook, с което да ни предоставиш три имена, e-mail адрес, адрес за доставка и мобилен телефон за връзка, за да изпратим подаръка ти по куриер за наша сметка. Изпрати ни това съобщение не по-късно от 18:00 ч. на 28.02.2016 г., в противен случай ще преотстъпим правото ти за награда на друг участник.

Желаем ти късмет и много сладки моменти!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара